Allianz, Adını Dron Yarış Ligi’ne Verdi

Allianz, Adını Dron Yarış Ligi’ne Verdi

Yayınlanma:
Allianz, Adını Dron Yarış Ligi’ne Verdi

DRL pistinin isim sponsoru olan Allianz, “Geleceğin Sporu” olarak nitelendirilen dron yarışlarını sahiplendi. Motor yarışları sponsorluğunda köklü geçmişi olan Allianz, dron yarışlarını dünya çapında hızla büyüyen bir izleyici kitlesiyle buluşturmayı hedefliyor. Allianz Dünya Şampiyonası 2017 serisi, Haziran ayından itibaren altı yarıştan oluşacak ve 75’den fazla ülkede yayınlanacak. Dronların saatte 150 km’yi aşan hıza ulaşacağı yarışlar için Miami, New Orleans, Atlanta, Boston, Münih ve Londra’nın simge mekanlarında kurulacak üç boyutlu pistler, dünyanın en iyisi olmak için yarışacak 16 dron pilotunun becerilerinin sınırlarını zorlayacak.

DRL CEO’su ve Kurucusu Nicholas Horbaczewski, “Dron Yarış Ligi için heyecan verici bir dönem yaşıyoruz. Allianz ortaklığıyla profesyonel dron yarışlarının tarihinde bir dönüm noktası başladı. Allianz, dünyaca ünlü bir markanın güvenilirliği, köklü otomobil yarışı sponsorluğu ve yenilikçi spor ortaklıkları geçmişiyle Dron Yarış Ligi’ne destek oldu. Allianz’ın kapsamlı ve uzun vadeli desteği sayesinde dron yarışlarını dünya genelinde izleyicilere ulaştıracağız” dedi.

Allianz SE Global Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Jean-Marc Pailhol ise “Yeniliklerin peşinden koşmak ve hesaplanabilir riskler almak sigortacılığın doğasında var. Allianz olarak itici gücünü dijital teknolojinin oluşturduğu sporlar arasında gerçek bir öncü olan DRL ile ortaklık kurmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

21. yüzyıl için yarış kavramını yeniden tanımlayan DRL ile ortaklık kurmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Pailhol, dronların zaten sigorta işinin önemli bir parçası olduğuna dikkat çekti. Allianz’ın DRL ile kurduğu ortaklık, hızla büyüyen dron endüstrisinin tüketicileriyle iletişim kurmasına olanak sağlayacak. Havacılık sigortası ürünlerinde uzmanlaşan Allianz Global Corporate & Specialty, özel ve ticari operatörler, üreticiler, onarım hizmeti sağlayıcılar, uçuş okulları ve eğitim tesisleri için çeşitli dron sigortası ürünleri sunuyor. Dronlar, Allianz için mülk hasar değerlendirilmesi ve tarım sigortaları için de önemi giderek artan bir rol oynuyor.

Dron Yarışları nedir?

Dron Yarışları, usta pilotların yönetimindeki dört pervaneli dronların, üç boyutlu kulvarlarda saatte neredeyse 200 km’ye varan hızlarda yarıştırıldığı yeni bir spor dalı. Taktıkları FPV (birinci kişi görüntüsü) gözlükleri sayesinde pilotlar, dronun üzerindeki kameradan gelen anlık görüntüleri izleyerek dronun görüş açısını yakalayabiliyor. Teknolojiye ilgi duyan 18-34 yaş arasındaki bireyler, elektronik sporlar ve motor sporları tutkunlarının bu spor dalına ilgisi yoğun. Dron yarışları, farklı coğrafyalarda yaşayan ve demografik özellikleri ile ilgi alanları birbirinden çok farklı geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.