Bankacılık ve Finans Uygulamaları [2017]

Banka müşterisinin yatırımlarını değerlendirdiği, ödeme, havale gibi çeşitli işlemlerini gerçekleştirdiği uygulamalar.

Yayınlanma:
Bankacılık ve Finans Uygulamaları [2017]

App Store ve Google Play’in tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en fazla kullanıldığı alanlardan biri bankacılık. Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için indirilen bankacılık uygulamaları sayesinde banka şubesine gidilmeden birçok işlem anında gerçekleştirilebiliyor. Yatırım hesaplarının kontrolü, yeni fırsatlar, çeşitli ödemeler, havale gibi işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

Garanti Cep Şubesi

Bireysel ve kurumsal müşterilerin istedikleri zaman, istedikleri yerden kolaylıkla tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmesini sağlayan Cep Şubesi uygulaması sayesinde para transferlerinizi-ödemelerinizi yapabilir ve daha birçok bankacılık işlemini anında gerçekleştirebilirsiniz.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

BKM Express

BKM Express hızlı, kolay ve güvenli bir ödeme sistemidir. BKM Express’in mobil uygulaması ile 7/24 para transferi gerçekleştirebilir ve kart bilginizi işyeri ile paylaşmadan hızlı alışveriş yapabilirsiniz.

- Farklı bankaların kartlarına tek bir hesaptan ulaşabilirsiniz.

- Kart bilgilerinizi girmeden kolay alışveriş yaparsınız.

- Kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan hızlı işlem yaparsınız.

- Alışverişlerinizde taksit yapabilir, puan kazanmaya devam edersiniz.

- 7/24 cep telefonu ya da kart numarasına para gönderebilirsiniz. BKM Express’e e-posta adresiniz ve kendi belirleyeceğiniz bir şifre ile üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra uygulamanın ana sayfasında bulunan "Kart Ekle" görseline tıklayarak kartlarınızı tanımlayabilirsiniz. Bilgilerinizi tanımladıktan sonra bankanızdan gönderilen şifreyle doğrulamanızı gerçekleştirerek işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz Ziraat Mobil Ziraat Bankası’ndan şubeye gitmeden işlem yapmanızı kolaylaştıracak bir mobil uygulama. Ziraat Bankası’nın sizin için hazırladığı bu özel uygulama ile bankanıza ulaşmanız ve işlem yapmanız kolaylaşıyor.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

İşPad

İş Bankası, iOS ve Android kullanıcılarına özel bankacılık uygulaması İşPad ile bankanızı parmaklarınızın ucuna getiriyor. İşPad’le havale, EFT, yatırım, kredi kartı, sanal kart ve ödeme işlemleri gibi birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilir, hayatınızı kolaylaştıran birçok hizmete de ulaşabilirsiniz.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

HSBC Mobil Bankacılık

HSBC Mobil Bankacılık uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama ile hesap bilgilerinize erişebilir, hesap bakiyelerinizi görüntüleyip, son işlemlerinizi kontrol edebilir ve para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli bankacılık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

Akbank Direkt

Akbank Direkt Mobil uygulamasıyla, ihtiyaç duyduğunuz her an, para transferinden gün içi işlem görüntülemeye, kredi işlemlerinden kart borcu ödemeye kadar birçok bankacılık işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Platform: iOS, Android Ücretsiz

Halkbank Mobil Bankacılık

Halkbank Mobil Bankacılık Uygulaması hızlı ve kolay bir şekilde bankacılık işlemlerinin yapılabileceği Mobil Şube ile tüm kullanıcıların erişebileceği zengin içerikli Mobil Portal olarak iki bölüm ile hizmetinizde. Uygulama, gerek kullanım kolaylığı gerekse güvenlik tabanındaki özellikleri ile dikkat çekiyor.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

Yapı Kredi Mobil Bankacılık

Yapı Kredi Mobil Şube uygulamasını yükledikten sonra, kullanıcı kodu ya da T.C. Kimlik No ve Şifreniz ile Yapı Kredi Mobil Şube uygulamasına giriş yapıyor, ardından adeta bankayı cebinize ya da çantanıza taşıyorsunuz. Uygulamanın sezgisel arayüzü ve kullanım kolaylığı dikkat çekiyor.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

CEPTETEB

TEB Bankası için geliştirilen mobil uygulamanın yetenekleri saymakla bitmiyor. Özellikle yakın zamanda gerçekleştirilen güncellemesi ile kullanıcıların övgüsü ile karşılaşan uygulamada bankacılık işlemlerinin büyük bir kısmı, pratik adımlarla gerçekleştirilebiliyor.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

VakıfBank Mobil Bankacılık

VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması ile kolay ve hızlı bankacılık cebinizde. Mobil Bankacılık uygulaması ile hesap bakiyenizi, bilgilerinizi, ekstrenizi görüntüleyebilir, para transferi, yatırım, kredi kart işlemlerinizi ve ödemelerinizi hızlı ve kolayca yapabilirsiniz.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

MobilDeniz

MobilDeniz ile DenizBank ürün ve hizmetlerine her yerden kolayca erişebilir, bankacılık işlemlerinizi şubenize gitmeden ve bilgisayarınıza ihtiyacınız olmadan dilediğiniz yerden hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.Uygulamanın enerji dolu tasarımı beğeni topluyor.

Platform: iOS, Android Ücretsiz.

ING Mobil

ING Mobil, içerisinde ING Cep Şube, ING Cep Şifre, ATM-Şube Bulucu, Kredi Kartı ve Turuncu Hesap Başvuru Formu ve ING Bonus Fırsat Bulucu’nun yanında Kredi Hesaplama ve Döviz Çevirici gibi farklı araçları da bulunduran uygulamadır. Platform: iOS, Android Ücretsiz.

Fintech alanındaki dosya konularımız devam edecek. Takipte kalınız...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.