Sevgililer Günü için Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

Sevgililer Günü hediye konusunda hassas zamanlardan. Ona verdiğiniz değerin yanı sıra seçtiğiniz hediyenin 'anlamlı' olması da gerek. İşte tavsiyelerimiz.

Yayınlanma:
Sevgililer Günü için Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

TeknolojiTuru, Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, “O’nu en çok nasıl mutlu edebilirim?” sorusunun cevabını kara kara düşünen okurlarının yardımına koşuyor. Her bütçeye uygun birbirinden “romantik” teknolojik ürünleri bir araya getirdik.

Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 Classic, doğal saat görünümü ile öne çıkıyor, son derece sofistike ve stil sahibi bir tasarımla gelen cihazın arka planı ise kullanışlı teknolojilerle çevrili. Çağrı yanıtlama, koşma hızı, yakılan kalori ve kalp atış ile katedilen mesafe gibi verileri görmenin yanı sıra çok sayıda farklı uygulama ile dijital hayatınıza renk katma iddiasındaki Gear S3 Classic’in su geçirmezlik özelliği de dikkate değer. 4 güne varan şarj dayanıklılığı sunan cihaz, deri kayış seçenekleriyle de Sevgililer Günü hediyesi konusunda en iyi seçimler arasında.

Samsung Bottle

Şişeye benzeyen tasarımıyla ön plana çıkan kablosuz hoparlör Samsung Bottle, sesi her yöne iletme özelliği sayesinde mekanın her yerinde aynı kalitede müzik keyfinin yaşanmasına imkan tanıyor. Kablosuz şarjı ve harekete duyarlılık özellikleri sayesinde ise cihazı kontrol etmek çok rahat ve keyifli bir hale geliyor. Örneğin, hoparlörün dahili 16M renkli LED ışığının parlaklığını ayarlamak için, cihazı su döker gibi aşağı tutmak yeterli. Basit bir sallama hareketi ise ışığın rengini değiştiriyor. Lux Manager App sayesinde ürün tamamen kişiselleştirilebiliyor. Böylece kullanıcılar hem içinde bulundukları duruma, hem de ruh hallerine uygun tonları seçebiliyorlar.

TP-Link HA100 Bluetooth Hoparlör

TP-Link tarafından geliştirilen Bluetooth müzik alıcısı, açıkçası daha kendisine dokunmadan şu fikri akla getiriyor: İşte gerçek bir Sevgililer Günü hediyesi! Zarif tasarımlı üründe ses performansı TP-Link’in kablosuz teknolojilerin yanı sıra ses mühendisliği alanında da ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Baslar şaşırtıcı derecede iyi, tizler de oldukça başarılı. Genel olarak TP-Link HA100, tatmin edici bir ses performansı sunuyor. Odayı doldudan ses ve keyifli zamanlar için son derece ekonomik bir seçim. Göz atmanızda fayda var.

Logitech Keys-to-Go

Sevgiliniz mobil cihazı üzerinden çokça yazan biri mi? Ona akıllı telefon veya tablet uyumlu Logitech Keys-to-Go hediye etmeye ne dersiniz? Konfor sağlayan, geribildirimli akıllıca yerleştirilmiş tuşlar. Daha fazla verimlilik için iOS veya Android klavye kısayolları. Bluetooth kablosuz eşleme. Yeniden şarj edilebilir 3 aylık pil ve daha birçok öne çıkan fonksiyonel, kullanımı kolay özellik bu zarif tasarımlı mobil klavyede. Keys-To-Go, taşırken hafif, yazarken rahattır ve kelimelerin daima parmaklarınızın ucunda olmasını sağlar. Üstelik 180 gramlık ultra-hafifliğiyle her an kullanıma hazır. Akıllı telefon standı olarak da kullanılabilir. Daha ne olsun?

Watch Dogs 2

Sevgiliniz bir oyun meraklısı mı? Onun için en keyifli hediyelerden biri de Watch Dogs 2 olabilir. İnanılmaz çeşitlilikte oynanış olanakları sunan devasa ve dinamik bir açık dünyada geçen yapım, San Francisco’nun işlek caddelerinde tehlikeli araba takipleri sırasında trafiği hacklemek, Oakland’in renkli ve canlı mahallelerinde çatıları dolaşmak ve Silicon Valley’deki yüksek teknoloji firmalarının ofislerine sızmak gibi heyecan dolu anları tetikliyor. Teknolojik devrimin doğum yerinde ortaya çıkarılmayı bekleyen bir çok giz sevgilinizi bekliyor. Ona bunu sunun!

Sony MDR-XB450AP

İkiz 30 mm sürücüleri ve Bass Booster işlevi sayesinde bu kulaklık hiç zorlanmadan güçlü ses veriyor. Kablo üstü kumanda ve mikrofon ise akıllı telefondaki müzikleri ve aramaları kontrol edebilmeyi sağlıyor. Başlı başına fonksiyonellik, özetle Sevgililer Günü için en sesli hediye! 30 mm Extra Bass sürücüleri orta büyüklük ve ağırlıkta olmalarına rağmen güçlü ses sunarak fark yaratıyor. 5 Hz-22 kHz frekans aralığı derin, net ses iletimi sunarken genişletilmiş alçak frekans aralığı perküsyon, bas ve bas altı tonların güçlü çıkmasını sağlıyor.

Bass Booster, muhafazasındaki özel olarak tasarlanmış kanal aracılığıyla alçak ton frekanslarını güçlendiriyor; sürücü birimi ile kulakların arasında bulunan geliştirilmiş yalıtım ise sesi içeride tutuyor. Ekstra rahat kulaklık yastıkları ise konforlu kullanım sunuyor.

KEF MUO

Birbirinden güzel renkleriyle KEF MUO sevgilinizin her zaman yanından ayıramayacağı mükemmel bir hediye olacak. Ünlü tasarımcı Ross Lovegrove tarafından tasarlanan MUO, Bluetooth özellikli şarj edilebilen taşınabilir bir müzik oynatıcı. İster bilgisayarınızla, ister tablet ya da telefon Bluetooth özellikli her cihazla KEF MUO harikalar yaratacak bir hoparlör. Bulunduğu her mekana tasarım ve renkleriyle şıklık katan cihaz, üstün ses kalitesiyle kendisine hayran bıraktırmayı başaracaktır. Sevgilinize alacağınız hediyenin onu mutlu edeceğinizle ilgili şüpheleriniz varsa seçeceğiniz KEF MUO nitelikleriyle onun kesin seveceği bir ürün olacaktır. KEF MUO Extreme Audio Bayi ve mağazalarında satılıyor.

Grundig’den Saç Şekillendiriciler

Grundig, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden özel seçenekler sunuyor. Farklı renkleriyle Macaron Serisi Saç Şekillendiricileri, saçı koruyarak kusursuz ve zarif bir görünüme kavuşturuyor. Yeni Swarovski taşlı Macaron Saç Şekillendiriciler Mint Yeşili, Bahar Yeşili ve Açık Pembe renk alternatifleriyle ışıldayan düz saçlar, sihirli dalgalar veya şık küt modeller gibi en son moda saç şekillerinin kısa sürede uygulanmasını sağlıyor. Sıcaklık göstergeli LCD ekran, güvenli sıcaklık ayarı için kilitleme işlevi ve 60 dakika sonra otomatik kapama gibi kullanışlı özellikleriyle kusursuz ve zarif saçlara kavuşmak kolaylaşıyor.

Remington Vacuum 5’i 1 Arada Erkek Bakım Kiti

Dünyanın ilk elektrikli ve kablosuz traş makinelerinin üreticisi Remington, Sevgililer Günü hediyesi için ne alacağına karar veremeyenlere temizlikte devrim açan Vacuum 5’i 1 Arada Erkek Bakım Kitini öneriyor. Saç ve sakal kıllarını içine çeken vacum haznesi sayesinde temizlik yapmaya gerek kalmadan rahatlık sağlayan Vacuum Bakım Kiti sevgilinizin vazgeçilmezi olacak.

Remington vakumlu 5'i 1 arada Erkek Bakım Kiti, yoğun, stillerine meraklı ve birden fazla işlevin tek bir cihazda bir arada geldiği, böylece diledikleri şekli kolayca sağlayan erkekler için geliştirilmiş bir alet. Vakumlu 5'i 1 arada Erkek Bakım Kiti saklama çantası ve 60 dakikaya kadar kullanım süresi sunan lityum gücü sayesinde dilediğiniz yerde bakımınızı yapmanızı sağlayarak seyahatlerdeki ideal arkadaş olmaya da aday.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.