YouTube’da Ücretli Yorum Dönemi

Artık yorum yapmak da parayla! YouTube yeni ücretli yorum özelliğini kullanıma sundu. Neyse ki hala ücretsiz yorum yapabilmek mümkün. İşte detaylar...

Yayınlanma:
YouTube’da Ücretli Yorum Dönemi

Video paylaşım ve canlı yayın ağı YouTube, internetin kitlelerin olmazsa olmazları arasında katıldığı günden beri var. Bu köklü platform, günümüzde milyarlarca videoya ev sahipliği yapıyor ve sayısız YouTuber için gelir kaynağı olmayı sürdürüyor. Ünlü YouTube fenomenlerini günyüzüne çıkaran ağ, yeni bir özelliği kullanıma sunarak ‘daha fazla görünmenin’ yolunu vaat ediyor.

Yeni özellik, YouTube’da ücretli yorum yapabilme şeklinde. Kullanıcılar 5 dakika boyunca yorumlarının bir videonun altındaki sırada kalmasını ve gerilere düşmemesi için 2 dolar ödeyebiliyor, eğer 5 saat boyunca yorumunuz öne çıksın isterseniz 500 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Ayrıca yorumlar ayrı bir renkte görünerek daha fazla dikkat çekecek.

İşte tam fiyat listesi:

YouTube Süper Sohbet

YouTube’un söz konusu özelliği ‘Süper Sohbet’ adıyla gelirken fenomenlere ve onun takipçilerine sesini duyurmak isteyen kullanıcılara da fırsat vermiş olacak. Elbette gelirlerin büyük kısmı yayıncı kimselere gidecek. Bu da YouTuber’lar için yeni bir ek gelir kaleminin sağlanması anlamına geliyor. Şimdilik belli YouTube kanallarında görülen özelliğin yakında daha fazla yayında kullanılması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.