Ayın Mobil Cihaz Aksesuarları

Olmazsa olmazlarınız akıllı telefonlar ve tabletleri tamamlayacak en gözde aksesuarları bir araya getirdik. İşte ayın mobil cihaz aksesuarları...

Yayınlanma:
Ayın Mobil Cihaz Aksesuarları

Tanınmış ses teknolojileri markası Astell&Kern, geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa sunulan XB10 adlı Bluetooth DAC modeli ile son derece inovatif bir çözüm vaat ediyor. Mobil cihazlarla Bluetooth üzerinden eşleşen XB10, herhangi bir kulaklığın takılmasının ardından sesi, akıllı telefon veya tablet 10 metreye kadar uzakta dahi olsa kayıpsız şekilde dinlemenizi sağlıyor.

Astell & Kern XB10

Qualcomm'un aptX HD teknolojisi ile Astell&Kern'in teknolojilerinin birlikte kullanıldığı bu minik ama sofistike aygıt, kablolu kulaklıkları Bluetooth kulaklığa dönüştürüp kayda sadık kalınarak ses deneyimi yaşatıyor.

İster Spotify, Apple Music üzerinden müzik akışı, ister listenizdeki veya YouTube'daki müzikler, 'Bluetooth ile kayıpsız şekilde' dahiyane bir biçimde sizlerle. Üstelik akıllı telefonunuza dokunmadan Astell&Kern XB10'a takılı kulaklığınız üzerinden gelen aramalara da yanıt verebiliyorsunuz. 859 TL

TP-Link Ally Serisi 15600 mAh Powerbank

Durun, durun... Tansiyonunuzu kontrol mu etseniz? İnanılmaz değil mi; bu taşınabilir güç ünitesi, akıllı telefonuz için inanılmaz bir şarj çözümü vaat ediyor. 15 bin 600 mAh kapasiteli TP-Link Ally Serisi modeli ile Apple iPhone'u en az 6 kez, Samsung Galaxy S7'yi 4 kez şarj edebilmeniz mümkün. Olağanüstü kapasitesi sayesinde dilerseniz aynı anda iki telefon, bir tablet ve bir telefon gibi kombinasyonları da şarj etmeye başlayabilirsiniz. Zarif tasarımı, üç boyutlu algısı oluşturan detayları ve yeşil renkli kapasite ışıkları ile çok güzel göründüğünü de belirtelim. Ağır mı sorusunun yanıtı ise kapasitenin doğal bir sonucu olarak evet. 189 TL

Sennheiser IE80

Sıra dışı tasarımı, kulaklığın iyi bir şekilde kulak kepçesine tutturulmasını ve düşmemesini sağlayan inovatif tasarımı, güçlü teknik özellikleriyle IE 80 kulakiçi kategorisinde high end seviyesinde bir kalite arayanlar için en uygun kulaklıklardan biri. Sennheiser IE 80 taşınabilir ufak bir kulakiçi kulaklık olmasına rağmen dinamik sürücüler ve neodimiyum magnetleri ile dengeli, net ve temiz bir ses sunuyor. Üstelik Sennheiser IE 80 26dB seviyesinde çevre gürültüsünü engelliyor, böylelikle müziğinize rahatça odaklanmanızı sağlıyor.

Pürüzsüz, tıraşlanmış metal yüzeye sahip gövdesi, dayanıklı ve değiştirilebilir kablosu ile Sennheiser IE 80 yanınızda taşırken ve kullanırken oluşabilecek kablo gerilmeleri ve hasara karşı oldukça korumalıdır. Sunduğu dengeli ve güçlü bass sesini manual olarak eşsiz teknolojisi ile ayarlayabilirsiniz. Böylece şarkılara ihtiyacı olan bass seviyesini istediğiniz şekilde siz verebilirsiniz. Tanınmış ses teknolojileri markası Sennheiser'ın en iddialı modellerinden biri olduğunu da belirtelim. 1139 TL

Bang&Olufsen BeoSound 1

BeoSound 1, etkileyici bir 360 derecelik ses performansına, taşınabilirlik için hazırlanmış kaya gibi sağlam bir alüminyum dış yüzeye, Spotify, Deezer QPlay ve TuneIn'e entegre erişime, etkileyici pil gücüne (16 saat) sahip olan taşınabilir bir kablosuz hoparlör.

BeoSound 1, Google Cast'tan Bluetooth'a, AirPlay'den ve DLNA'a kadar her şeyi destekleyen bir aygıt. Müzik akışı anlamında sınırsız imkanlar sunuyor. BeoMusic adlı uygulama üzerinden kontrolü de mümkün.

Cihaz ilginç tasarımının yanında ilginç kontrol mekanizmaları da sunuyor. Döndürüp kaydırılan kısımları sayesinde müzik komutları sağlanıyor. Belki de en önemli özelliği surround ses teknolojisi. Yüksek detaylar ve ses çıkışıyla evin küçük alanlarını konser salonuna dönüştürmeye meyilli. Etkileyici. 1495 dolar + KDV.

Tangram Factory Smart Rope LED Atlama İpi

Tangram Factory Smart Rope LED atlama ipiyle kardiyo egzersizlerinin bu klasik aletinin gelişimini deneyimleyebiliyorsunuz. İp üzerinde bulunan manyetik sensörlere bağlı 23 LED sayesinde ip atlarken fitness verilerinizi havada görebilirsiniz. Tutma kollarındaki ikişer bilyalı yatak hareketin doğal ve akıcı olmasını sağlar.

Smart Rope atlama ipini iPhone, iPad veya Apple Watch’unuzdaki Smart Gym uygulamasıyla eşleştirebiliyorsunuz. Atlama ipinin her tam dönüşü bir atlama olarak doğru şekilde kaydediliyor ve yakılan kalori miktarı ve egzersiz süreleri izleniyor. Smart Rope uygulaması aralıklı antrenman önerilerinde bulunarak sizi motive de ediyor. Ödüllerin kilidini açıp sizi arkadaşlarınızla yarışmaya teşvik ederek motivasyonunuzu korumanız da mümkün. Üstelik, Apple HealthKit ile eşzamanlayarak genel sağlık durumunuzun daha da doğru bir tablosunu elde edebiliyorsunuz. Keşke Android için de olsa demeden geçemiyoruz. 309 TL

Joby GripTight POV Kit

Joby GripTight POV Sabitleyici Kiti (en üstte), iPhone’unuzla daha da güzel fotoğraflar ve videolar çekmenize yardımcı olan bir aksesuar. Bu kit, kameralardakine benzer bir tutma kolu, yaratıcı açılar ve son derece kusursuz videolar için de alternatif tutma kollarına sahip. Hafif ve modüler tasarımı, kullanışlı bir entegre Impulse Bluetooth tetikleyici de içeriyor.El tipi, stabil ve kilitlenebilir tutma kolu, iPhone’unuz kılıfın içinde veya dışındayken çalışmasına imkan tanıyor. Modüler tutma kolu; Kamera Kolu, Post Kolu, Bağımsız ve Aksiyon montaj aparatı olmak üzere başlıca dört pozisyon sunarak çökyönlülük sunuyor. Entegre Bluetooth tetikleyicisi ise uzak mesafelerden fotoğraf ve video çekmenize imkan veriyor. Ayrıca evrensel pimli eklem bağlantısı çeşitli Aksiyon Videosu (GoPro) aksesuarlarına bağlanarak iPhone’unuzu bir Aksiyon Kamerasına dönüştürebiliyor. Üstelik sert ABS plastik ve paslanmaz çelikten oluşan malzemesi son derece dayanıklı. 99 TL.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.