Tasarım Harikası Televizyonlar

Bu etkileyici TV modellerinin her biri elektronikle sanatın dansı adeta… İşte tasarım harikası televizyonlar...

Yayınlanma:
Tasarım Harikası Televizyonlar

Danimarkalı ses teknolojileri şirketi Bang&Olufsen’un ikonik serisinin bu çarpıcı üyesi, stil sahibi yaşam alanları için lüksten fazlasını vaat ediyor.

Bang&Olufsen Beovision 14

Etkileyici bir görsel obje şeklindeki tüm yorumlara açık olan Beovision 14, önündeki meşe lamelleri, antirefle cam paneli ve şık alüminyum çerçevesi ile harikulade görünüyor. Evinizi güzelleştirmek için tasarlanmış bu model, değiştirilebilir hoparlör kapaklarıyla da ilgi çekici. Farklı renklerde gelen bu kapaklar sayesinde kendini sürekli yenileyen bir model ortaya çıkıyor. Model stand formunda, yerde ve duvarda konumlanabiliyor. Ses verimliliği de öne çıkıyor…

Akustik bir ses sunumu sergileyen modelin etkili bas ünitesi, sizi üstün detaylarla donatılmıl yüksek segmentli bir deneyime davet ediyor. Özel ses modlarına da sahip TV, film modu, maç ya da dinlenme gecesi gibi profillerle fantastik çözümler sunuyor. Elbette kablolu ya da kablosuz ekstra ses aygıtlarının takılabilmesini de mümkün kılıyor. Daha fazlasını isteyenler için sınır yok…

Bang&Olufsen’in bu sofistike tasarımlı modelinin teknolojisinin çekirdeğinde Android işletim sistemi yatıyor. Android TV formunda geliyor ve internet tabanlı sonsuz sayıda içerik, birçok uygulama ve Google Cast gibi inovatif teknolojileri de barındırıyor. Eğlence dolu anlar garanti. Ekranı yansıma önleyici kaplamayla geliyor. Parlak gün ışığında bile optimum görüntü kalitesi sağlayan ekranda renkler derin ve tamamiyle gerçekçi. Hoparlör kapağında 3-6 mm kalınlıkta ince meşe yapılar kullanılmış. Ek olarak ince anodize alüminyum arka kısmı da son derece çarpıcı bir diğer detay.

Samsung Serif TV

Estetik ve teknoloji ikilisinin apayrı bir füzyonu Serif TV. Dikkatle bakılmasına gerek yok görür görmez evinizi güzelleştirmek için tasarlandığı anlaşılıyor. Bir mobilya öğesi biçimindeki modelin harika göründüğünü belirtmek gerek. Üstelik çeşitli boyut ve renklerde geliyor. Her eve ve her kişiliğe uygun bir Serif TV tercihi var.

Onu eşsiz kılan özelliklerinin başında görsel açıdan sempatik olması yatıyor. Titizlikle geliştirilmiş tasarımında ilginç ama bir kitap ya da çeşitli ıvır zıvırın muhafaza edilebildiği raf öne çıkıyor. Adeta iç tasarım objesi gibi...

Modelin bağlantı noktalarını gizlemeye yarayan menyetik tekstil bölümü, düzenli ve stabil olmasını sağlıyor. Güzel bir arka kapak fikri.Teknik özellikleri de bir hayli iddialı. 40 ya da 32 inç LED ekranda 4K ya da Full HD çözünürlük söz konusu. Dolby Digital Plus ses, 2-3 adet (modele göre değişen sayıda) HDMI portu, uydu alıcısı, Samsung Smart TV özelliği, WiFi, Blueotooth hoparlör desteği gibi öne çıkan özelliklere sahip. Harikulde bir model.

LG OLED65E6P OLED TV, 2016 yılında çok sayıda marka tarafından ürün gamına dahil edilen bir teknoloji. Öte yandan henüz bu vizyonun uzağında olan öncü markaların olduğu da biliniyor. LG ise tüm bunların dışında, uzun yıllardır yüksek segmentli OLED TV’ler üretiyor; bu mükemmel renk ve derinlik algısının ‘kaynağındaki’ üreticiler arasında konumlanıyor. OLED65E6P ise en çarpıcı modelleri arasında. 3D özellikli OLED TV’nin alt kısmındaki hoparlör, şık ekran görünümünü ve süper ince profilini sofistike bir şekilde tamamlıyor. Modelin arka kısmı da ustalıkla dizayn edilmiş durumda. Bütün olarak OLED65E6P zarif bir TV alternatifi.

4K görüntü çözünürlüğü sunan ekranında görüntülerin netliği de bir diğer öne çıkan unsur. HDR uyumluluğu sayesinde çok daha güçlü renklerle geliyor. Ayrıca Dolby Vision sayesinde ses çıkışı da berrak ve net. Web OS yüklü ürün, kullanım pratikliğiyle de ön planda. TV endüstrisindeki mükemmel alternatifler arasında.

Panasonic DX802 Series

Panasonic’in süper-ince 50 inç TV’si cilalanmış alüminyum ekran çerçevesi ve genel olarak muazzam seviyedeki şıklığıyla çarpıcı. Parlak metalik kaplaması ile son dönemin en etkileyici modellerinden biri olduğunu da belirtelim. Modern TV tasarımı trendlerine uygun şekildeki arka kısmı da genel hatlarındaki zarafeti tamamlıyor. İhtişam ve özgür tasarım, rafine detaylar ve tüm bunlarla uyum içindeki ayaklarını da bir kenara yazın.

Modelin tek olağandışı özelliği tasarımı değil, örneğin ses çıkışı ayrı bir bölüm hoparlör bölümü tarafından sağlanıyor. Zekice konumlandırılmış iki tweeter, dört adet sürücüye sahip hoparlör ve woofer’larıyla net ve egzotik bir ses çıkışı vaat ediyor. Ayaklarıyla ses sisteminin uyumuna şüphe yok, elbette duvara monte edildiğinde de (açıkçası pek tercih edilmese de) asaletinden bir şey kaybetmiyor. Gerçek bir tasarım objesi olduğu kadar ileri düzey teknolojisiyle de iddialı.

LED ekranlı yüksek çözünürlüklü görüntü sunumuna sahip modelin 3D desteği, Firefox OS akıllı TV sistemi, HDR desteği, 2000Hz hareket işleme hızı ve geniş renk gamutu diğer öne çıkan özellikleri arasında. Harika bir seçim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.