Instagram Fotoğraflarından Geçici Dövme

Instagram Fotoğraflarından Geçici Dövme

Yayınlanma:
Instagram Fotoğraflarından Geçici Dövme

Sosyal medya devi Instagram, ilginç fikirlere de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Picattoo adlı bir girişim, Instagram'daki fotoğrafların arasından seçimler yaparak geçici dövme siparişi vermenizi sağlıyor.

Picattoo'ya tıklayarak Instagram hesabınız üzerinden giriyor, karşınıza çıkan basit arayüz üzerinden adım adım ilerliyorsunuz. 12 adede kadar Instagram fotoğrafınızı seçerek sepete atmanız ve ödeme yapmanız ise kalan diğer işlemler. Bunun ardından Instagram fotoğraflarınızın geçici dövmeleri lazer baskı üzerinden hazırlanıyor ve dünyanın neresinde olursanız olun size ulaştırılıyor.

Picattoo

Instagram Fotoğraflarından Geçici Dövme Fiyatı?

Peki maliyet nasıl? 12 adet geçici dövme için talep edilen rakam sadece 14.99 dolar ve kargo da ücretsiz. Teslimatın yedi gün içerisinde tamamlandığı söylense de bu süre aşılıyor olabilir. İlgili web sitesi üzerinden geçici dövmelerde ki baskı kalitesinden övgüyle söz edilirken çeşitli örneklere de yer veriliyor. Instagram'ın bu tür fikirlere ön ayak olması sevindirici. 15 dolar üzerinden bu denli kapsamlı bir işin tamamlanıp, üstelik kargoyla size ulaştırılması ise akıllarda soru işareti uyandıran en önemli konular. Ya gelmezse? Müşteri ilişkileri nasıl? Ya memnun kalmazsam gibi sorular şimdilik yanıtsız. Ancak gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.