Edward Snowden Twitter Ekranlarındaydı

NSA belgelerini sızdırdığı için ABD'de aranan, Rusya'da yaşayan Edward Snowden, Twitter'da yayınlanacak röportajı ile açıklamalarda bulunacak. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Edward Snowden Twitter Ekranlarındaydı

NSA belgelerini kamuoyuna sızdıran, kimine göre 'hain', kimine göreyse 'gerçekleri ortaya çıkaran cesur bir kahraman' Edward Snowden, 13 Aralık 2016 tarihinde Twitter'da Periscope üzerinden canlı yayınlanacak röportajla sorulara yanıt verecek.

Twitter CEO'su Jack Dorsey'in karşısına çıkacak olan Snowden'a soru yöneltebilmek de mümkün olacak. 20:05'de başlayacak etkinliği canlı izlemek için @pardonsnowden hesabına giriş yapıp yayını izleyebilmek mümkün olacak. Sorular için ise #AskSnowden hashtag'i ile merak edilenler yöneltilebilecek. Örneğin; "Pişman mısınız? #AskSnowden" şeklinde tweet atarak sorunun Twitter CEO'su tarafından görülüp Snowden'a yöneltilebilmesi sağlanacak.

Sosyal medya gündeminde ses getiren etkinlik, özellikle ABD'de rekor ilgi ile karşılanabilir. Küresel basının da yakından izleyeceği video röportaja dair dikkat çeken ayrıntıları aktaracağız...

Güncelleme - 14.12.2016 12:45 Snowden, Twitter CEO'sunun sorularına yanıtlar verdi. Kısa sorulara verdiği dakikalar süren yanıtları ile akılları karıştırsa da Snowden, haklılığını ortaya koymaya çalıştı ve küresel gündeme ve teknolojiye ilişkin düşüncelerini de paylaşma fırsatı buldu. Yayın on milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Takipte kalınız...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.