Fiyat/Performans TV'leri

Son dönemde dikkatimizi çeken hem fiyatıyla mütevazı, hem de özellikleri ile gayet ideal TV modellerini bir araya getirdik...

Yayınlanma:
Fiyat/Performans TV'leri

TV satın alırken yanıtlanması gereken çok sayıda soru olabiliyor. Ekran boyutu ne olmalı? 4K mı yoksa Full HD mi? Hangi teknolojilere sahip olsun? Evinizin en gözde kısmına yakışacak TV’yi belirlemeniz için daha nicesi soru söz konusu. Elbette bir de fiyat konusu var. Günümüzde her ne kadar bütçeyi çok da zorlamadan oldukça iddialı modeller satın alınabiliyor olsa da doğru tercih önemli. Bizler de son dönemde dikkatimizi çeken hem fiyatıyla mütevazı, hem de özellikleri ile gayet ideal modelleri bir araya getirdik. Şimdiden fayda görülmesi dileğiyle…

Arçelik_A55C_9593_6S_TV

Arçelik A55C 9593 6S TV

Arçelik’in 140 ekran 4K Curved TV modeli dahili uydu alıcılı, 3840 x 2160 piksel çözünürlük değerine sahip panelleri ile daha detaylı ve gerçekçi bir görüntü deneyimi sunuyor. Karanlık sahnelerde daha detaylı görüntü sağlayan Micro Dimming teknolojisi, 3 boyutlu izleme özelliği, 2D-3D dönüştürme ve Upscale özelliği sayesinde çok daha kaliteli görüntüler sizinle oluyor. Üründe ses kalitesi dikkat çekici bir diğer nokta. Ayrıca yeni kişiselleştirilmiş arayüzü, Smart TV uygulamaları ve dört çekirdekli işlemcisi ile çok daha kolay ve hızlı bir TV deneyimi Arçelik 4K UHD Curved TV’de sizlerle.

Philips_43PUS6101_12

Philips 43PUS6101/12

4K görüntü çözünürlüğü, dahili uydu alıcı, 800 Hz görüntü işleme hızı ile gelen model fiyat/performans anlamında iyi seçeneklerden biri. WiFi ve Smart TV özellikli modelin renkleri gayet canlı, doygunluk yüksek seviyede. Geleneksel TV'nin ötesine geçen, daha akıllı deneyimi keşfediyorsunuz PHILIPS 43PUS6101/12 modelinde. Çevrimiçi video mağazalarından film, video veya oyun kiralayabilirsiniz ve akış gerçekleştirmeniz de mümkün.

Smart TV ile sevdiğiniz kanallarda kaçırdığınız TV programlarını izleyebilir ve sayıları gittikçe artan çevrimiçi uygulamaları kullanabilirsiniz. Modelde yer alan Micro Dimming TV'nizin kontrastını optimize eden bir teknoloji. Görüntüyü 6400 farklı bölgede analiz edip gerekli ayarlamayı yapan özel bir yazılım. Daha gerçekçi bir görüntü deneyimine sahip olmanızı sağlıyor, böylelikle göz alıcı kontrastın ve görüntü kalitesinin tadını çıkarabiliyorsunuz.

VESTEL_48UA8900

VESTEL 48UA8900

122 ekran 4K Smart TV, bir diğer fiyat/performans ürünü. 3840 x 2160 piksel çözünürlüklü paneli, 1000 Hz frekans değeri, 4 çekirdekli işlemcisi ve A sınıfı enerji verimliliği ile geliyor. Akıllı TV özelliğini son derece akıcı bir arayüz üzerinde sağlıyor olması da bir diğer öne çıkan yönü. İnce tasarımı da dikkat çekici. Model aynı zamanda bilgisayar monitörü gibi kullanımı mümkün kılıyor. Ayrıca PC gibi çalışırken TV’den ses alınabiliyor. Programlar arası otomatik ses seviyesi, çocuk kilidi, önceki programa tek tuşla geçebilme gibi ilgi çekici birçok özelliği de bünyesinde barındırıyor. Zaman ayarlı TV, gece açık kalma riskini yok etmeyi başarıyor. Standıyla kullanıldığında 13,3 kg ağırlığa sahip olan üründe sosyal TV (Ekranda Facebook, Twitter kullanımı) ve YouTube bağlantı fonskiyonu da diğer detaylar arasında.

LG_43UH610V

LG 43UH610V

Bir diğer fiyat/performans canavarı da LG 43UH610V. 4K Smart TV modeli, çok etkileyici bir görüntü kalitesi vaat ediyor. 108 ekran TV, çok geniş olmayan yaşam alanları için ideal 4K’lardan. WebOS işletim sistemi ile son derece akıllı bir TV deneyimi vaat ediyor olması da cabası. Bu arada 2000 TL altında fiyat etiketine sahip. 1200pmi tarama hızı, HDR özelliği, 20W ses çıkışı, WLAN portu gibi günümüz TV’leri için bazı olmazsa olmaz özellikleri bünyesinde taşıyor. HDR özelliği son derece dikkat çekici, renkler çok daha net ve güzel. Gözü yormayan bir TV izleme deneyimi sunuyor olduğunu da belirtmek gerekiyor. Sadece 9 kg (standıyla) ağırlığında olduğunu da belirtelim. Ek olarak inanılmaz düşük bir enerji tüketimi söz konusu bu modelde, 0.3 W seviyesinde. Bu da yıllık 77 kW/s enerji tükettiği (1 aylık faturaya yansıması yaklaşık 2,5 TL) anlamına geliyor. Etkileyici.

Sony_KD49XD7005BAEP_SS4

Sony KD49XD7005BAEP SS4

123 ekran Sony 4K Smart TV modeli, son derece ince bir ekran çerçevesi ve genel itibarıyla iyi bir tasarımla sizi karşılıyor. Şık standı da övgüyü hak ediyor. Teknik özellikleri arasında 16:9 görüntü oranı, 178 derecelik geniş görüş açısı, dinamik kontrast, 50 Hz çerçeve frekansı öne çıkıyor. Android işletim sistemine sahip oluşu da bir diğer dikkat çeken nokta; çok sayıda uygulamanın önyüklü geldiği görülüyor. Dahili uydu alıcılı modelin çocuk emniyeti, elektronik program rehberi, otel modu gibi ilginç detayları da var. Bağlantı portları yönünden zengin bir seçenek. WLAN desteği bulunuyor. Üzerinde tam 4 adet HDMI portunun olduğunu da belirtelim. Video sisteminden, PS4’e göre farklı aygıtları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Güçtüketimi 0,5W olan üründe yıllık enerji tüketimi 125 kWh seviyesinde.

Samsung_40KU7000

Samsung 40KU7000

Samsung, tüketici elektroniği konusunda öncü markalardan biri. Çoğu modeliyle de beklentilere yanıtlar vermeyi biliyor. Bu noktada 2000 TL civarında bir fiyat etiketine sahip 4K Smart TV Samsung 40KU7000 de iddialı seçenekler arasında. 102 ekran boyutundaki model, böylelikle nispeten küçük yaşam alanlarına kolaylıkla uyum sağlıyor. 3840 x 2160 piksel çözünürlüklü ekranda 1300 PQI tarama hızı, 100 Hz çerçeve frekansı, 16:9 en boy oranı sergiliyor.

Tizen işletim sistemiyle geliyor ve kullanışlı bir arayüzle sizi karşılıyor Samsung 40KU7000. Dört çekirdekli işlemcisi ile hızlı ve performanslı bir model, aynı zamanda çocuk kilidi, resim içinde resim (PiP), elektronik program rehberi gibi yenilikçi özelliklere de sahip olduğu görülüyor. 20W gücündeki sistemi sayesinde odayı dolduran ses sunumu bir diğer öne çıkan nokta. WLAN destekli üründe arabirimler, 3 HDMI portu ve 9 kg’nin altındaki ağırlık diğer özellikler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.