49,5 Milyon Takipçili PewDiePie Hesabını Sileceğini Açıkladı [Güncellendi]

Yaklaşık 50 milyon takipçiye sahip PewDiePie YouTube kanalını sileceğini açıkladı. Sosyal medya şokta! Peki bu bir şaka mı, yoksa gerçekten mümkün mü? İşte detaylar...

Yayınlanma:
49,5 Milyon Takipçili PewDiePie Hesabını Sileceğini Açıkladı [Güncellendi]

PewDiePie, tüm zamanların en ünlü 'internet kahramanlarından' biri. Eğlenceli anlatımı, enerjisi ve elbette yerinde tespitleri ile gerçek bir YouTube yıldızı. Ancak son zamanlarda şikayet ettiği bir konu var; eskisi kadar izlenmemek. Ona göre bunun nedeni kendisi değil, YouTube. Nasıl mı? PewDiePie, haberin devamındaki videoda takipçilerine içini döktü. 'Şu anda bazı videolarım 2 milyon bile izlenmiyor' diyen ünlü isim, 'bu benim standartlarıma göre çok kötü' ifadesini kullandı. Durumun nedeninin ise YouTube olduğunu, kendisinin 'gittikçe daha az öne çıktığını' belirtti. Bu iddialarının yerinde olup olmadığı konusuna da bazı detaylar sunarak yanıt getirdi. Ve flaş kararından söz etti...

Ne zaman silecek?

4 Aralık 2016 tarihi itibarıyla 49 milyon 558 bin takipçiye sahip hesabını, 50 milyona ulaştığında sileceğini söyledi. Bu bir espri mi yoksa 'tehdit' mi elbette şu an için bir bilgi yok, ancak sosyal medya dünyasını şoke ettiğini ifade etmek hiç de zor değil.

Şaka mı, gerçek mi?

Ünlü YouTuber, bazen bu tür sansasyonel ve esprili hamleler yapmasıyla tanındığı için işin sonunda bir 'şaka' çıkma olasılığının yüksek olduğu düşünülüyor.

Güncellendi - 10.12.2016: PewDiePie, 50 milyonun üzerinde takipçi sayısına ulaştı, ancak beklenildiği (ve bizim de tahmin ettiğimiz) üzere YouTube hesabını kapatmadı. Konuyla ilgili bir video yayınlayan fenomen isim, attığı adımın gündemde yarattığı etkiden memnun olduğunu ifade ederek, silme konusunun da 'şakadan' ibaret olduğunu söyledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.