PES 2017’ye Yeni Stadyum ve Formalar Eklendi

PES 2017, yeni stadyum, futbolcu stilleri, formalar, tezahüratlar ve hata düzeltmeleri ile kapsamlı bir güncelleme aldı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
PES 2017’ye Yeni Stadyum ve Formalar Eklendi

Türkiye’nin en çok sevilen video oyunlarından biri olan PES 2017 güncellendi. Veri Paketi #2 adıyla yayınlanan güncellemede oyuna yeni formalar, güncellenmiş ve geliştirilmiş futbolcu benzerlikleri, üç yeni stadyum ve PES 2017’nin önemli maç günü deneyimlerini ön plana çıkarak yeni sunum öğeleri eklendi. Güncellemenin merkezinde 16 yeni forma ve Avrupa kulüpler futboluna damga vurdukları 2004-2005 sezonundan ikonik çizgili formaya ek olarak Liverpool FC’nin yenilenen Anfield Stadyumu da bulunuyor. PES 2017 bu yeni stadyumu içeren tek oyun.

Bu stadyuma Borussia Dortmund’un Signal Iduna Park ve Brezilya kulübü Palmeiras’ın Allianz Parque Stadyumu eşlik ediyor. Hem Anfield, hem de Signal Iduna Park ayrıca ünlü taraftar marşlarını da içeriyor: takımlar sahaya çıkarken ve maç sırasında ‘You’ll Never Walk Alone’ ve ‘Heja BVB’ marşlarının stadyumda yankılandığını duyabilmek mümkün. 100’den fazla futbolcu görseli de iyileştirmeler geçirdi ve güncelleme oyuna Marco Reus, Neymar Jr, Adrian Ramos, Sadio Mane ve Lionel Messi başta olmak üzere birçok futbolcunun yenilenmiş hallerini ekledi. Taktik ekranlardaki pul resimleri de bu değişiklikleri yansıtacak şekilde güncellendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.