35 Yaş Altı Başarılı Girişimciler G3 Forum'da Buluşuyor

35 Yaş Altı Başarılı Girişimciler G3 Forum'da Buluşuyor

Yayınlanma:
35 Yaş Altı Başarılı Girişimciler G3 Forum'da Buluşuyor

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan ve bu yıl altıncısı düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, 25 Kasım’da Suada’da yapılacak. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde, Turkcell ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle gerçekleştirilecek G3 Forum kapsamında bu yıl ilk kez 35 yaş altı başarılı Türk girişimcilerin biraraya geleceği bir ‘Genç Girişimciler Paneli’ yapılacak.

1479968095_gorsel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek panel ile Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarının katılacağı ‘Yatırımcılar Paneli’i de genç girişimcilere kendi işlerini kurma yolunda yeni ufuklar kazandıracak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla tüm dünyada 160’ı aşkın ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında bu yıl altıncı kez düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, 25 Kasım’da Suada’da gerçekleştirilecek.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde, Turkcell ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle düzenlenen G3 Forum’un bu yılki ana teması ise “Girişimcilik Senin İçinde: Gözünde Büyütme”.

Bu yıl 600’ün üzerinde genç girişimci ve girişimci adayını, 80 mentor ile biraraya getirecek geleneksel yuvarlak masa toplantıları ile saat 09.30’da başlayacak olan G3 Forum’un açılış konuşmalarını G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi yapacak. Açılış konuşmalarının ardından yapılacak panele Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.

girisimcilik

G3 Forum’a altıncı yılında ilkler damgasını vuracak

G3 Forum’da bu yıl ilk kez yapılacak iki panel, girişimcilere yol haritalarını çıkarmada büyük fayda sağlayacak. 35 yaş altı başarılı Türk girişimcilerin bir araya gelerek deneyimlerini aktaracağı Genç Girişimciler Paneli Onedio Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Kaan Kayabalı, Insider Kurucu Ortağı ve CEO’su Hande Çilingir'in katılımıyla gerçekleştirilecek. Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarının katılacağı ve yatırım ortamını değerlendirecekleri Yatırımcı Paneli’ne ise 212 Yönetici Ortağı Numan Numan, Revo Capital Yönetici Ortağı Berkin Toktaş, Turkcell Arıkovanı Proje Lideri Salih Zeki Çimen ve TEB Özel -Melek Yatırım ve İş Geliştirme Müdürü Nilüfer Aktaş katılacak. G3 Forum, ana konuşmacı Doğan Online ve hepsiburada.com Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in konuşması ile sona erecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.