Instagram'a Kendiliğinden Silinen Fotoğraf ve Video Özelliği

Instagram yeniliğe doymuyor! Bu kez de gönderilen mesajlardaki fotoğrafların kendiliğinden silinmesi ve canlı yayın özelliği geldi. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Instagram'a Kendiliğinden Silinen Fotoğraf ve Video Özelliği

Instagram, yeni özelliği ile çok konuşulacak. Yarım milyarın üzerinde kullanıcıya sahip platformda artık direkt mesajlarda gönderilen fotoğraf ve videolar, bir süre sonra kendiliğinden kaybolacak. Snapchat'i andıran özelliğin yanı sıra sosyal medya ağına canlı yayın özelliği de geldi. Instagram Stories üzerinden gerçekleştirilebilen canlı yayınlar sayesinde Periscope'un popülaritesinde ciddi bir azalmanın olabileceği öngörülüyor. Facebook'un sahibi olduğu Instagram hem Periscope hem de Snapchat'teki özellikleri klonlayarak rakiplerini adeta yok etme politikası içerisinde.

iglive-582x516

Konuya kullanıcı özelinde baktığımızda ise Instagram, canlı yayınlar için yepyeni bir mecra halini aldı. Ayrıca mesajlarda silinen fotoğraf konusu da ilginç bir yenilik. İlerleyen zamanlarda paylaşılan Instagram fotoğraflarının da bir süre sonra silinmesi gündeme gelebilir. Gündemdeki tüm sosyal medya haberleri, TeknolojiTuru.com'da yer almaya devam edecek. Takipte kalınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.