Sudan Ucuz Hoparlör iHome iDM12 Testte!

iPod, iPhone, iPad’in yanı sıra bilgisayar, taşınabilir oyun konsolları ya da 3.5 mm ses çıkışı olan diğer ses cihazları ile uyumlu hoparlör iHome iDM12...

Yayınlanma:
Sudan Ucuz Hoparlör iHome iDM12 Testte!

iPad, iPhone ve iPod için geliştirilen Bluetooth özellikli mini ses sistemleri büyük bir çeşitlilik sunuyor. Apple kullanıcısının her daim en pratik teknolojilere ve en yenilikçi bakış açılarına yönelim gösteren tüketici temelli yapısı da bu tür aygıtların global bağlamda önemli düzeyde ilgi görmesini sağlıyor.

Bizlerde dünya çapında birçok ödüle layık görülen, Avrupa ve Amerika’daki birçok teknoloji dergisi tarafından övgüyle tavsiye edilen iHome dock cihazlarının “en küçüklerinden” iDM12’yi test merkezimizde ağırladık. Adeta müziğinizi yanınızda taşımanız için tasarlanmış IDM12 ile plajda, piknikte istediğiniz her yerde kolayca ses deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Bluetooth özellikli herşeyle uyum içinde çalışıyor. Kablosuz bir şekilde 10 metrelik alan içinde Bluetooth bağlantısı ile Apple iPhone, iPad, PDA ya da bilgisayardan müzik akışı sunan aygıtın görünümü de oldukça minimalist, sade çizgiler barındırıyor.

iPod, iPhone, iPad’in yanı sıra bilgisayar, taşınabilir oyun konsolları ya da 3.5 mm ses çıkışı olan diğer ses cihazlarından ses, müzik dosyası çalma özelliğini iyi bir kalitede başarıyor. Hoparlör bölümü net bir şekilde müzik, oyunlar ve uygulamalar için berrak ve tiz sesler haricinde tatmin edici ses sunuyor. Tizler daha iyi olabilirdi, bununla birlikte bas yeteneği boyutlarına göre oldukça iddialı.

81vvmuq1fgl__sl1500_

iPad standının katlanabilir ayakları, seyahatlerde kullanıma yönelik olarak hoparlöre takılması için mıknatıs özelliğine sahip. Böylelikle stand özelliği de sunuyor iHome iDM12. Ön kısmında 2 renkli LED şarj/eşleşme göstergesi bulunuyor. Dahili lityum-iyon pil şarj edilebiliyor, bu sayede kullanıcılar pil bitebilir diye dert etmeden hareket halindeyken de müziğin keyfini çıkarabiliyor.

Pili bilgisayarda şarj etmek için USB’den mikro USB’ye bağlama kablosu kutu içeriğinde yer alıyor. 2 adet aktif hoparlör, 1 adet pasif anteni bulunan aygıt, bu şekilde ses sunumunu ve kablosuz müzik akışını sağlıyor. iHome’un sunduğu SRS TruBass sistemi sayesinde en canlı sesler sizinle. Baslar oldukça pürüzsüz, bahçenizde bile kullanabilirsiniz. iHome’un üzerinde bulunan Universal Dock girişi müzik dinlerken iPad, iPhone veya iPod touch’ınızı şarj etmenize olanak sağlıyor.

Ayrıca aygıt, telefonunuz çaldığında müziğin sesini otomatik kısma özelliğine de sahip. iHome üzerinde bulunan entegre line-in jack girişi sayesinde CD çalarınızı ya da diğer müzik cihazlarınızı iHome ile kullanabiliyorsunuz.

Adeta müziğinizi yanınızda taşımanız için tasarlanmış iHome IDM12 ile plajda, piknikte istediğiniz her yerde kolayca yüksek standartlı ses deneyimi yaşayabiliyorsunuz. 99 TL'lik fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor.

Artıları: Bluetooth bağlantısı özelliği, kaliteli baslar, uygun fiyat etiketi.

Eksileri: Tiz sesler daha iyi olabilirdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.