Mercedes-Benz Generation EQ Hakkında Her Şey

Mercedes-Benz Generation EQ, bir SUV-coupe klonu, en önemli özelliği ise muhtemelen 'gelecekten' gelmiş olması. İşte harikulade Mercedes-Benz Generation EQ...

Yayınlanma:
Mercedes-Benz Generation EQ Hakkında Her Şey

Alman otomobil üreticisi, Paris’te teknoloji dolu modellere odaklandı. Yeni elektrikli otomobili EQ Generation’ın da lansmanı gerçekleştirildi. İnovatif çözümlerle dolu otomobil, çevreye duyarlı oluşuyla da ön planda. SUV ve coupe kavramlarını buluşturan otomobil, iki adet elektrikli motoru ile 300kW yani 408 BG ve 700 Nm tork üretiyor. Dinamik ve güvenli sürüş özelliklerini üst seviye konfor eşliğinde sunuyor.

mercedes-benz_generation_eq-2

İddialı performans

Performansıyla da iddialı; 0-100 km/s’e 5 saniyenin altında çıkan Mercedes-Benz Generation EQ, tam dolu li-iyon pillerle 500 km menzil vaat ediyor. Mercedes-Benz Generation EQ fiyat konusunda pek de mütevazı değil, otomobilin 2019'da yaklaşık 60-80 bin Euro gibi bir fiyatla Avrupa pazarında yer alması bekleniyor. Bu aracın fiyatının ülkemiz için 1 milyon TL'yi bulması sürpriz olmayacak.

100km menzil için 5 dakika şarj

Üstelik 100 km menzil için sadece 5 dakikalık şarj süresi yeterli. Tüm bunların son derece çarpıcı detaylar olduğuna şüphe yok.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.