iPhone ve iPad Uyumlu 10 İlgi Çekici Aygıt

iPhone ve iPad Uyumlu 10 İlgi Çekici Aygıt

Yayınlanma:
iPhone ve iPad Uyumlu 10 İlgi Çekici Aygıt

iPad uyumlu çamaşır makinesi LG SIGNATURE LG Electronics, son inovasyonu olan çamaşır bakım teknolojilerini geçtiğimiz aylarda tüketicilerle buluşturdu. Ön plana çıkan ürün serisi ise verimli ve dayanıklı Centum System teknolojili LG SIGNATURE oldu. LG SIGNATURE kurutmalı çamaşır makinesi, endüstride bir ilk olan ısı pompası dönüştürücüsü ile yıkama performansını etkilemeden A-50% oranında enerji verimliliğine ulaşmayı amaçlıyor.

1452253587_1452251774lgsignaturewashingmachine

LG SIGNATURE kurutmalı çamaşır makinesi sahipleri, SmartThinQ Wi-Fi kontrol uygulaması sayesinde yıkama süreci ile ilgili son güncellemeleri ve yıkamanın tamamlandığına dair bilgiyi iPad’lerinden takip edebiliyorlar. epson_workforce_wf-7610dwf

Epson WorkForce WF-7610DWF

Düzenli olarak A3 boyutunda belge yazdırıyorsanız, Wi-Fi ve Ethernet bağlantısına, 18 sf/dk1 hıza ve 10,9 cm dokunmatik ekrana sahip, hızlı, yüksek kaliteli baskı yapan baskı, tarama, kopya, faks özellikli bu ofis tipi yazıcı sizin için ideal. Ayrıca bir ön kağıt tepsisine ve baskı maliyetlerinin düşük tutulmasına yardımcı olan yüksek verimli kartuşlara sahip.

XXL siyah mürekkep kartuşu ile 2.200 sayfaya kadar siyah baskı alınabilir. Akıllı mı akıllı Epson WorkForce WF-7610DWF ile Epson Connect sayesinde akıllı telefonlar ve iPad’ler üzerinden ofis belgelerini yazdırabilirsiniz. Ayrıca, dosyalarınızı doğrudan yazıcıya e-postayla göndererek dünyanın her yerinden baskı alabilir ve taranmış belgeleri bulut hizmetlerinde saklayabilirsiniz. Bunlara ek olarak, yazıcı Google Cloud Print ve Apple AirPrint ile de uyumlu.

ik_multimedia_irig_pads_midi_groove

IK Multimedia iRig Pads MIDI Groove

Yeterince küçük ve ince olduğu için her yere yanınızda götürebileceğiniz iRig Pads; iPad için rahat bir MIDI ped denetleyici. Onunla elektronik müzik aletlerini çalabilir ve denetleyebilirsiniz.

iRig Pads, iOS aygıtınızı hatta MacBook'unuzu melodiler, elektronik parçalar ve daha fazlasını oluşturabileceğiniz bir üretim merkezi haline getiriyor. 4x4 yapılandırma standardındaki 16 adet hıza duyarlı kauçuk tetikleyici sayesinde iRig Pads, müzik bileşenlerini çalmak için doğru şey. Siz müzik aleti çalarken veya uygulamalarınızdan mesajlar geldiğinde, bunlara tepki olarak her ped'de üç farklı renkteki ışıktan biri yanar. Ayrıca, iRig Pads'de iki atanabilir düğme, bir basma düğmeli döner kodlayıcı, iki düğme ve bir kaydırıcı vardır ve hepsi de programlanabilme özelliğine sahip.

tomtom_adventurer

TomTom TOUCH ve ADVENTURER

TomTom, daha çok navigasyon cihazlarıyla tanınsa da son dönemde farklı hamleleriyle de adından söz ettiriyor. Şirketin yeni ürünleri iPad ile uyumlu olarak da kullanımı mümkün olan giyilebilir teknolojiler. Fitness takip cihazı TomTom TOUCH ve outdoor saat TomTom ADVENTURER iddialı. ADVENTURER; mesafe, yükseklik, boylam gibi değerleri takip etmeyi sağlıyor. Kalp atış hızını ölçebilen, kalori ve adım sayabilen TomTom ADVENTURER ile aktiviteler 7/24 izlenebiliyor.

TOUCH ise Adımlarla, uykuda ve tüm gün kalp atışlarıyla bilekten vücut kompozisyonunu analiz edebiliyor. Vücudun yağ ve kas oranını gösteren TomTom TOUCH, aynı zamanda kalp atış hızını sürekli olarak ölçüyor. Her iki ürün de sofistike tasarımları son dönemin ilgi çeken yenilikleri arasında.

beyerdynamic_tesla

Beyerdynamic Tesla

iPad’deki yüksek segmentli müziklerde kaliteden ödün vermeden üstün dinleme deneyimine ne dersiniz? Beyerdynamic, Bluetooth ses aktarım özelliğine sahip ve Qualcomm aptX HD teknolojisini kullanan dünyanın ilk üst seviye kulaklıkları Tesla’yla fark yaratıyor. Yeni aptX HD ses kodlayıcısı, yüksek kalitedeki sesleri kayıpsız bir şekilde aktaran ilk kodlayıcı olarak öne çıkıyor. Daha önce Bluetooth kulaklıklardan alınması mümkün olmayan ses kalitesini sağlamak için bu kulaklıklar, daha dinamik bir kapsam ve daha düşük arka plan gürültüsü ortaya koyuyor. Büyük keyif!

导图

TP-Link WiFi Smart Plug

Prizler, her evin olmazsa olmazı. Elektronikle ilgili çok sayıda ürün için adeta can damarı oldukları da bir gerçek. Basit bir kullanımları var, prizi takıyorsunuz hepsi bu. Sonrasında da cihazı açtığınız anda işlem (elektrik akımı) başlıyor.

TP-Link’in WiFi Smart Plug adlı akıllı priz ise klişe prizlere tamamen farklı bir anlayışla yaklaşıyor, öncelikle WiFi özelliğine sahip, nasıl yani prizde mi WiFi dediğinizi duyuyoruz ama yanlış okumadınız, bu aygıtın WiFi özelliği var. Ortamda bir WiFi ağının olmasını gerekli kılıyor. Ayrıca iPad’in yanı sıra diğer iOS ve Android cihazlara yüklenen Kasa adlı uygulama üzerinden yönetiliyor. Özetle WiFi ile bağlantı sağlanırken Kasa uygulaması da yönetimini gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Evinize birden fazla WiFi Smart Plug alarak ışıklandırmanızı akıllı hale getirebilirsiniz. Ekran üzerinden hangi ışıkların yandığını, hangilerinin kapanmış durumda olduğuna görebilir, çeşitli senaryoları uygulamaya koyabilirsiniz.

astel

Astell&Kern AK XB10

Astell&Kern, kullanıcıların mevcut kulaklıklarını kablosuz bir şekilde iPad Air ve iPad mini’leri ile kullanmalarına imkan veren ilk taşınabilir Bluetooth kulaklık amp/DAC olan AK XB10 cihazı ile çarpıcı bir müzik deneyimi vaat ediyor. Qualcomm’un aptX HD protokolünü kullanan cihaz, Bluetooth üzerinden 24bit/48Khz’ye varan yüksek kalitede ses aktarımı sunuyor. Sofistike tasarımıyla da ön planda.

sphero-sprk-plus-article1

Sphero SPRK Edition Robot

Öncelikle bu robot, daha çok çocuklar için geliştirilmiş durumda. Konu bir miktar eğitim. Çocuklar; iPhone, iPad veya iPod touch’taki Sphero uygulamasıyla programladıkları denetimleri kullanarak kontrolü ele alıyorlar. Sphero’nun OVAL adı verilen, C-tabanlı özel diliyle yazılmış kodları temsil eden görsel bloklarla robota emirler verilebiliyor.

Çocuklar yazdıkları programla Sphero’nun parçalarının çalışma ve tepki verme biçimleri arasındaki bağlantıyı anında görebiliyor, böylece kod yazmaya ve STEM prensiplerine daha fazla ilgi duyabiliyorlar. Bu arada üzerindeki ışıklar da iOS cihazınız üzerinden ayarlanabiliyor. Kontrol sizin elinizde.

Sphero SPRK Edition Robot incelemesi için tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.