HD Kalitede En İyi Android Oyunları

En iyi Android oyunlar sorusuna yönelik birbirinden çarpıcı yanıtlara hazır mısınız? İşte HD kalitede ve oldukça iddialı Android yapımları...

Yayınlanma:
HD Kalitede En İyi Android Oyunları

Telefonlarımızın işlemcileri ve grafikleri inanması güç noktalara ulaştı. 4-5 Sene öncesinde bilgisayarda oynadığımız oyunlar akıllı telefonlara port ediliyor. Android için özel üretilen oyunlar ve port edilen oyunlardan bir seçki meydana getirdik.

dungeon_hunter_4-1

Dungeon Hunter 4

Dunger Hunter, Diablo tarzı bir oyun. RPG tarzı bir kamera açısından önüne geleni yakala/kes yapısıyla yüzeysel bir oynanışa sahip gibi dursa da oyun boyunca dolaştığınız geniş haritada karakterinize alabileceğiniz onlarca, yüzlerce silah, zırh ve üzerine giyebileceği envai çeşit aksesuar var. Gelişmiş grafiklere sahip Dungeon Hunter sersinin son oyunu, akıllı telefonlar için iyi bir benchmark oyunu. Yani telefonunuzu bu oyunu rahat kaldırıyorsa diğer HD grafikerle sahip oyunları rahat oynayabilirsiniz.

fightback-1

Fightback

Chillingo tarafından üretilmiş olan Fightback, kız kardeşinin intikamını almak üzere bir yığın adamı döven bir karakteri kontrol ettiriyor bize. Oynanabilirlik arcade tarzı olup, gelişmiş grafiklerle oldukça zevk veren bir oyun.

kill-shot-2 Kill

hot

Kill Shot‘da düşmanlarınıza sayısız mermi yağdırırken, alacağınız tecrübe puanlarıyla bazı güçlendirmeler kazandırıyoruz. Bu sayede daha hızlı ateş edebilir, zamanı yavaşlatabilir ve daha etkili atışlar yapabiliriz. Oyunun alanının genişliği ve grafikleri oldukça tatmin edici.

İlginizi Çekebilir: E-kitaplar hakkında merak ettiğiniz her şey

hitman_go-1

Hitman GO

Çok fazla grafik özellikleriyle ön plana çıkmasa da yine de kaliteli detaylardan oluşan obje ve mekana sahip Hitman GO, Hitman’i bilmeyenimiz yoktur. Onca yıl PC’de silahımız olmasına rağmen önümüze geleni langur lungur öldürmediğimiz, bir stratejiyle yaklaştığımız bir oyundu. Android için olan versiyonunda da yine zekamız silahımız.

the-amazing-spider-man-2-android

Amazing Spiderman

Dokunmatik ekranda oyun oynamak her türe uygun olmayabiliyor. Ancak Amazing Spiderman’ın kontrolleri dokunmatik ekranda oynanmak için çok rahat. Geniş bir oyun alanında göz dolduran grafiklerle batarya sömüren bu oyun için şarj kablosunu yanınızda taşımanız şart.

Yazar: Gurur Sönmez

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.