Google Pixel Almak İçin Milyonlarca Sebep!

Google Pixel, sadece yeni bir Android değil: şimdiye kadar piyasaya çıkmış en iyi Android! Sebebi ise diğer cihazlarda bulamayacağınız özellikleri...

Yayınlanma:
Google Pixel Almak İçin Milyonlarca Sebep!

En iyi Android olmasının sebebi, diğer cihazlarda bulamayacağınız özellikleriyle geliyor olması. Peki, nedir bu Pixel ile gelen özellikler?

Google Assistant

Google’ın yeni yardım aracı, oldukça basit ancak bir o kadar da önemli işlevlere sahip. Tüm özelliklerini saymak için yeterli zaman bulamayabiliriz. Ancak şunu belirtmekte fayda var ki, bir çok editöre göre, Siri ve diğer uygulamaları utandıracak özellikler barındırıyor, Google Asistant.Ve şunu da eklemek gerek ki, Google Asistant, şimdilik sadece Google Pixel ile birlikte geliyor.

Anlık güncelleme

Android kullananlar bilir ki, yeni güncelleme (update) geldiğinde, örneğin Samsung cihazlarda, bir süre sonra aktif oluyor, indirilmek üzere. Hatta bazı cihazlar için haftalar-aylar beklemek gerekebiliyor. Ancak ‘Google Pixel’ öyle değil! Güncelleme gelir gelmez, indirip kurmak üzere aktif olacak.

7/24 müşteri hizmetleri

Google Pixel ile birlikte 7/24 ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri uygulaması da geliyor. Bu uygulama sayesinde ekran görüntüleri yollayabiliyor, müşteri hizmetleri ile sorunlarınızı istediğiniz zaman çözebiliyorsunuz. Telefonunuzda çıkacak problemleri anlık olarak yetkililere bildirebiliyorsunuz.

iPhone’dan veri transferi!

Bir uygulama daha geliyor, Pixel ile birlikte. iPhone’unuzda olan tüm verileri hızlıca transfer etmenizi sağlayan uygulama, hazır halde sunuluyor.

google_datatransfer

Böylece verilerimi nasıl alırım, ne kadarını aktarabilirim, veri kaybeder miyim diye bir derde de son vermek istiyor, Android.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videolar İçin limitsiz depolama alanı!

Google Pixel, ‘ücretsiz’ online depolama alanı ile birlikte geliyor. Yüksek çözünürlükteki fotoğraflarınızın kaybolmasından endişe etmenize gerek kalmadı. Tüm fotoğraf ve videolarınız, Google Photos’a kayıt olacak. Türkiye için nasıl bir yol izlenecek, bu ‘ücretsiz’ depolama olayı Türkiye için de geçerli olacak mı, zamanla göreceğiz. Google Pixel ile ilgili daha önce bildiklerimizi aktarmaya çalışmıştık sizler için. Şimdi de, başka Android’de bulunmayan özelliklerden bazılarına değindik. Piyasada karşımıza çıktığında, yine sizlerle paylaşıyor olacağız.

Yazar: Said Murat

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.