Google, Skyscanner’a Rakip Oldu!

Google, Skyscanner’a Rakip Oldu!

Yayınlanma:
Google, Skyscanner’a Rakip Oldu!

Google, uçuşları göstermeye başlamıştı. Şimdi de Google Flights uygulaması ile daha farklı noktaları hedefliyor.

Peki, Skyscanner açısından durum nasıl? İskoçyanın en büyük ve en iyi tanınan teknoloji StartUp’ı SkyScanner, Silikon Vadisi’nden yeni rakiple karşı karşıya kaldı. Google Flights, her ne kadar yeni yeni gün yüzüne çıkıyor olsa da, şimdiden yaptığı vaadler ile gündeme düştü.

Uçuşları arıyorsunuz, hangi günler daha uygun fiyatlar olduğunu gösteriyor, bileti alacaksanız seçtiğiniz uçuşun normalde zamanında mı kalktığını yoksa genelde rötar mı yaptığını bildiriyor, gideceğiniz yerlerde otel buluyor, bilet gününüz eğer pahalıysa, daha uygun gidiş dönüş biletleri tarıyor, ve en uygun bileti almanıza yardımcı oluyor. Bunlar, sadece şimdilik yapabildiklerinden bazıları.

Skyscanner, açıkçasını söyleyeyim, hala benim için ilk tercih olacak bir platform. Ancak Google’ı yakından tanıdığımız için, biz de siz de biliyoruz ki, çok hızlı bir atağa kalkabilir. Bu sebeple, SkyScanner’ın daha hızlı ve pratik şekilde yenilikler sunması ve müşterilerini kaptırmaması gerekiyor.

Tracking! Bu da, yazımızı noktalamadan önce altını çizmemiz gereken bir konu. Bir bileti tam alacakken, acaba sonra mı alsam dediniz. Hemen ‘track’ diyorsunuz. Daha sonra eğer fiyatı düşer ya da artarsa, hemen size bilgi geliyor. Böylece satın almak istediğiniz biletteki fiyat değişikliğinden anında haberdar oluyorsunuz. Zaman gösterecek, hangi uygulama daha iyi ya da daha kullanışlı. Tahminim şu ki, Google Flights çok kullanılacak ve en iyi sonuçlar sağlayacak uygulama olacak olsa dahi, SkyScanner da ayrı güzelliği ile devam edecektir. Tek yapması gereken, başta da belirttiğim gibi, biraz daha aktif yenilikler yapmalı, çetin rekabet için.

Yazar: Said Murat

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.