Akıllı Telefonunuz için Uygulama ve Oyun Tavsiyeleri

iOS/Android işletim sistemli akıllı telefonlar için son dönemin dikkat çeken uygulama ve oyunlarını bir araya getirdik. Listede ilginç sürprizler var...

Yayınlanma:
Akıllı Telefonunuz için Uygulama ve Oyun Tavsiyeleri

Slip Away Bir denizanasını yönettiğiniz oyunda, dokunuşlarla denizen derinliklerinden yukarıya doğru ilerliyorsunuz, ancak çevredeki engellere çarpmamanız gerekli. Son dönemin en iddialı ‘refleks odaklı’ mobil yapımları arasında. Mutlaka deneyin.

onemorejump

OneMoreJump

Bir diğer yeni fenomen de OneMoreJump. Yapımda mükemmel ama bir o kadar da sade grafiklerle karşılandığınızı belirtelim. Amacınız küre şeklindeki durmadan hareket eden kahramanımızı dokunuşlarınızla hedeflere, puanlara ulaştırmak. Eğlenceli. https://www.youtube.com/watch?v=KLXTVNQtZpU Steepy Pants Steepy Pants, ilginç bir oyun. Amacınız yolda yürümeye çalışmak, ancak adımların uzunluğunu, sırasını siz belirliyorsunuz ve engellere de dokunmamanız gerekiyor. Bir hayli zorlu olduğunu belirtmekte fayda var. Refleksten ziyade konsantrasyon gerektiren, keyifli bir oyun.

township

Township

Türlü köy, çiftçilik oyunları geride kaldı ama trend asla bitmedi. Township, son dönemin dikkat çeken ‘ekip-biçme’ temalı yapımları arasında yer alıyor. Zamanı geldiğinde ekinler oluyor, toplamanız lazım; inekler sağılmalı… Kesinlikle ekolojik.

Dikkat çeken uygulamalar

sky

Sky Weather App

Tıkladığınız anda, bulunduğunuz yere dair o anki hava durumunu gösteren, doğruluk oranı sayesinde de tüm dünyada yoğun ilgi ile karşılanan bir uygulama. Şık arayüzü, sonraki günlere dair tahminler de derli toplu şekilde sunuyor.

taomix

TaoMix

Kesinlikle bu uygulamayı indirin! Tereddütsüz, düşünmeden… Huzur dolu seslerle odanızı doldurmanızı sağlayan, uyurken ya da dinlenirken ambiyansı adeta sofistike seslerle donatan bir uygulama TaoMix. Üstelik seslere dair kombinasyonları siz belirliyorsunuz.

taomix-2 pottery

Pottery

Pottery aslında bir sanat ve hobi uygulaması. Amacınız topraktan vazolar üretmek, fırınlamak, boyayıp koleksiyonunuza eklemek. İsterseniz ürettiğiniz her şeyi satışa çıkarabiliyor, elde ettiğiniz parayla yeni ekipmanlar edinebiliyorsunuz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.