Google Pixel Hakkında Bilinen Herşey!

HTC tarafından üretilmekte olan ve Google'ın 4 Ekim'deki etkinliğinde tanıtması beklenen önemli cihazlarından Google Pixel hakkında her şey...

Yayınlanma:
Google Pixel Hakkında Bilinen Herşey!

Ünlü Teknoloji kaynaklarından VentureBeat, Google Pixel ile ilgili tahminlerini açıkladı. Bununla da kalmayıp 'İşte, Google Pixel budur!' diyerek de cihazın tasarım fotoğrafını paylaştı.

HTC tarafından üretilmekte olan ve Google'ın 4 Ekim'deki etkinliğinde tanıtması beklenen (kuvvetle muhtemel) önemli cihazlarından Google Pixel, VentureBeat'e göre, ön tarafında fiziksel bir butona sagoogle hip olmayacak.

Parmak okuyucusu sistemin de cihazın arkasında olacağını düşünüyorlar. Yayınlanan tahmin raporuna göre, 5 inçlik ekranı, 1080p görüntü veriyor olacak. Sistemi Quad-Core 2.0Ghz 64-bit işlemcili ve 4GB belleğe (RAM) sahip olması bekleniyor. Muhtemelen de 32 GB'lık dahili hafızası bulunacak olan Google Pixel'in arkasında 12, ön tarafında 8 megapiksellik kameralar bulunacak.

Pixel XL?

Tahminlere göre, bir de Pixel XL olacak ve birazcık daha büyük bir tasarım bekliyor bizleri bu cihazda. 5.5 inçlik QHD çözünürlüklü ekranla birlikte 3,450mAh batarya geliyor. Bu rakam standart Pixel için 2,770mAh. Amerika Birleşik Devletleri için tahmini satış fiyatı 649 Dolar'dan başlaması öngörülen Google Pixel, pek de düşük fiyatlarda seyretmeyecek gibi. Mavi, Aliminyum ve Siyah renklerde olacak Google Pixel, Ekim ayındaki etkinlik sonrası kendini gün yüzüne çıkarmış olacak.

Yazar: Said Murat

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.