Periscope VIP Program Tanıtıldı

Periscope VIP Programı duyuruldu. İşte koşulları sağlayan kullanıcılara daha fazla izlenme sağlayacak programa dair bilinmesi gerekenler...

Yayınlanma:
Periscope VIP Program Tanıtıldı

Twitter bünyesinde Periscope VIP Program adını alan yeni programının duyurusunu 27 Eylül 2016 Salı günü Medium üzerinden gerçekleştirdi. Program, şirketin kendi içerik kalitesini artıracak kullanıcılara bazı ek kaynaklar vaat etmesi şeklinde özetlenebilir. Ücretsiz olarak kaydolunabilecek program, herkese açık değil. Belli bir takipçi sayısı, videoların ortalama izlenme sayısında belli bir sınırın üzerinde olunması gibi gereklilikler söz konusu. Örneğin 10 binden fazla takipçili hesaplarda haftada en az iki yayın ve ortalama 200’den fazla canlı yayın izleyicisi gibi rakamların karşılanmış olması gerekiyor.

Öte yandan Periscope VIP Program sayesinde kullanıcılar, daha yoğun şekilde önerilecek ve bu sayede izlenme sayılarının yükseltilmesinde pozitif katkı sağlanacak. Ayrıca kullanıcılara özel rozet sağlanacağı da belirtiliyor. İkonları hemen aşağıda görebilirsiniz. Kategorilendirmeyle orantılı olarak üç farklı renkte geliyorlar; bronz, gümüş ve altın… periscope-vip-program-iconPeriscope tarafından yayınlanan blog yazısında, 'platformumuz için büyük canlı yayın deneyimleri sunan yayıncılar için tasarlanmıştır' ifadeleri kullanıldı. Canlı yayın uygulamaları arasında rekabet iyiden iyiye kızışıyor gibi görünüyor. Periscope VIP Program’a Facebook ve YouTube’un yanıtları merakla bekleniyor.

Yazar: Ferhat Verdi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.