Samsung 50KU7000 İncelemesi

Samsung 50KU7000, evde maç keyfi için harikulade bir çözüm. Model son derece ideal. İşte detaylı incelemesi...

Yayınlanma:
Samsung 50KU7000 İncelemesi

Spor Toto Süper Lig, 19 Ağustos 2016 tarihinde başladı. Heyecan dolu sezon, daha ilk haftalardan itibaren taraftarları coşturdu. Kim şampiyon olacak? Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, Beşiktaş mı? Yoksa sürpriz bir takım mı ipi göğüsleyecek? Kimler üst ve orta sıraları zorlayacak, düşenler hangileri olacak? Peki ya gol kralı? Sayısız soru yanıtını bekleyedursun biz maçlara dönelim… Maç keyfini evde yaşayacak olanlar için TV iyi olmalı. İşte bu incelememizde sizler için son derece ideal olabilecek bir model söz konusu. Bu ürünü satın aldıktan sonra size kalacak tek şey, koltuğunuza yaslanıp maçın keyfini çıkarmak olacak. En iyi Fiyat-performans TV'leri, buraya tıklayınız.

Fiyat/performans ürününde 4K görüntü ve maçlar için daha fazla ilginizi çekecek HD kalitesi çok iyi. Canlı renkler ise en önemli artısı. Çimlerin dokusu ve atmosferi zenginleştiren hiçbir detay, bu 4K TV’den kaçamıyor. Tasarımıyla büyük fark yaratmasa da teknoloji detayları konuyu apayrı noktalara, santra yuvarlağına kadar götürüyor. samsung-purecolour

Samsung'un PureColour adını verdiği özel renk teknolojisi, daha geniş yelpazede ve gerçek hayata olabilecek en yakın nitelikte renk ve tonlar sunarak sizi doğanın gerçekliğine daha da yaklaştırıyor. UHD ekranın sağladığı detaylı görüntüleri oluşturmak için daha fazla renk ayarlama noktasına ihtiyaç var. Geleneksel UHD Televizyonlar yaklaşık 27 renk ayarlama noktasına sahip, PurColour ise bu rakamı çarpıcı biçimde 7 kattan fazla yükselterek çok daha zengin ve daha saf renk ve tonlar sunmayı başarıyor.

İşlemcisi ve WiFi performansıyla da dikkat çeken üründe Tizen işletim sistemi de önyüklü halde geliyor. Böylelikle bazı uygulamaları da TV üzerinden deneyimleyebiliyorsunuz. 3.000 TL civarı fiyat etiketiyle iddialı bir alternatif durumunda.

Satın alınır mı?

Bizde diğer seçeneklerinize de göz atılmasında fayda var. Fiyatı: 2.999 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.