Romoss Sofun 6 Testte!

Romoss Sofun 6, akıllı telefon ya da Mac, hangisini isterseniz onu şarj ediyor! Üstelik taşınabilirliği de yüksek noktada yaşatmayı başarıyor...

Yayınlanma:
Romoss Sofun 6 Testte!

Dünya genelinde 40’ı aşkın ülkede satış ve servis hizmetiyle yer alan Romoss, mobil şarj üniteleri alanında uzman markalardan. Yüksek kalite, iyi tasarım, garanti, enerji tasarrufu konularında ön plana çıkan ve Türkiye’de de sevilen bir marka olan Romoss, kullanıcı dostu modelleriyle teknoloji severlerin günlük hayatını kolaylaştırma amacıyla hizmet veren, beğeni ile karşılanan ürünleri ile zaman zaman test merkezimizde yer alıyor.

İşte şirketin en yeni modellerinden Sofun 6’da bu yeni ve iddialı modellerden biri. Temelde telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve uyumlu diğer tüm teknoloji ürünlerinin taşınabilir bir şarj ünitesi ile gerektiğinde şarj edilmesi odaklı Romoss Sofun 6, gerek şık dizaynı gerekse performansı ile dikkat çekiyor. Peki ürünün verimliliği nasıl? Tasarımı ne ölçüde iyi? Şimdi bu küçük ama yetenekleri büyük aygıta tasarımından, teknoloji özelliklerine kadar kapsamlı bir biçimde göz atıyoruz.

Romoss’un taşınabilir şarj ünitelerinin tasarım çizgisinin yüksek kapasite nedeni ile biraz daha büyük boyutlu şekilde sunulduğu bir aygıt Sofun 6. İlk intiba ise gayet olumlu. Ön kısmında Romoss Premium yazısı ve güç göstergesi bulunuyor. Güç göstergesi ile ünitenin ne kadar dolu olduğunu kolaylıkla görebiliyorsunuz. Yanlarında ürünün ön kısmındaki beyaz renkten farklı, gri bir tonla uzanan tasarım anlayışı dikkat çekiyor. Gayet sofistike, modern ve sade bir görünüm sunan bu anlayış, üründeki plastik görünümün yarattığı negatif görsel etkiyi azaltıyor. Gayet iyi görünüyor.

romoss_sofun_6-go%cc%88rsel_2

Beyaz renk ve ergonomik tasarımıyla teknolojik şıklığınıza da bütünlük katan Romoss Sofun 6 yanınızdayken özgüveniniz de hep tam. Yanlarda USB girişi üzerinden cihazlara takılabilmesini aparat için girişler mevcut.

Burada miniUSB ya da USB standardı üzerinden şarj olanağı sunuluyor. Cihazın kendi şarjı için de yine USB girişi kullanılıyor. Tıpkı akıllı cihazlarınızı şarj ediyormuşçasına Romoss Sofun 6’yı şarj edebiliyorsunuz. Pratik, kullanışlı peki ne kadar hızlı şarj ediyor? Ürünün boşken kendi kendini şarj etmesi 3 saati buluyor. Üründe tasarım gayet şık ve zarif.

Bir hayli hafif olan aygıt, geniş ve uzun olmasına karşın son derece ince yapıda. Bu da örneğin notebook çantasına ya da iPad kılıfına kolaylıkla yerleştirilebilmesini sağlıyor. Seyahatlerde kullanım düşünüldüğünde de ürünü yine bavul ya da sırt çantasına kolaylıkla yerleştirebilmeniz mümkün. Taşınabilirliği artı puanı hakediyor.

Peki ürünün teknoloji özellikleri neler ve sağladığı faydalar ne? 20 bin 800 mAh’lık Romoss Sofun 6 ile her zaman her cihazınızı şarj edebilirsiniz. Şarj süresi, takıldığı cihazın batarya kapasitesine göre birkaç saati buluyor. İkili çıkış, geniş uyumluluk, eş zamanlı şarj edebilme, hızlı ve güçlü şarj kapasitesi özellikleri ile Romoss Sofun 6’yı yanınızdan ayıramayacaksınız. Genel olarak beğenimizi kazanan Romoss Sofun 6, fiyatıyla da tercih edilebilir şarj üniteleri arasında.

Fiyatı: 116.5 $+KDV

Artılar: Şık ve portatif tasarım Yüksek şarj kapasitesi Hızlı şarj.

Satın alma Önerisi: Taşınabilir bir şarj ünitesi arıyor ve bu ünitenin de yüksek kapasiteli olmasını istiyorsanız Romoss Sofun 6 çok iyi bir seçim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.