SanDisk iXpand'in Özellikleri Neler? Nasıl Kullanılır?

Metal tasarıma sahip, SanDisk iXpand Flash Drive, yaklaşık olarak 5 gram ağırlığında. Biri USB 3.0 biri ise Lightning olmak üzere iki çıkış...

Yayınlanma:
SanDisk iXpand'in Özellikleri Neler? Nasıl Kullanılır?

SanDisk’in iPhone ve iPad cihazlar için özel olarak geliştirdiği iXpand adını verdiği flash sürücüsü Türkiye’de satışa sunuldu. Film rulosunu otomatik olarak yedekleyen ve popüler formatlardaki videoları doğrudan sürücüden izlemeyi sağlayan iXpand, esnek bir Lightning konektörünün yanı sıra Mac bilgisayara veya kişisel bilgisayara takmak için bir USB 3.0 konektörüne sahip. SanDisk, birçok kullanıcının beklentisini gerçeğe dönüştürecek bir yeniliğe imza attı.

SanDisk’in geliştirdiği iPhone ve iPad cihazlarıyla uyumlu flash sürücüsü 16 GB’tan 128 GB’a kadar depolama imkanı ve USB 3.0 desteği sunan iXpand, e-ticaret platformu n11.com’da satışa çıkıyor. iXpand ile kullanıcılar çektikleri video ve fotoğrafları, iPhone ve iPad’leri yerine doğrudan sürücü üzerinde kaydederek anında telefonlarında daha fazla alan kazanıyor.

Metal tasarıma sahip, SanDisk iXpand Flash Drive, yaklaşık olarak 5 gram ağırlığında. Biri USB 3.0 biri ise Lightning olmak üzere iki çıkış bulunduran iXpand Flash Drive'in asıl yeteneği ise iPhone ve iPad'lere bağlanabilmesi. iOS için mevcut olan SanDisk iXpand uygulaması sayesinde iOS cihazlara hem dosya aktarımı hem yedekleme yapma yeteneklerine kavuşan SanDisk iXpand Flash Drive, aynı zamanda medya da oynatabiliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.