Derin Dondurucu Satın Alma Rehberi ve Bosch Serie 6 GSN36AI31 İncelemesi

Derin dondurucu alırken dikkat edilmesi gerekenler, hangi tip derin dondurucu daha iyi, model tavsiyeleri ve Bosch Serie | 6 GSN36AI31 incelemesi..

Yayınlanma:
Derin Dondurucu Satın Alma Rehberi ve Bosch Serie 6 GSN36AI31 İncelemesi

Sonbahar geldi çattı… Yakın bir zaman da Kurban Bayramı da gelip çatacak. Her kadının evinde olması gereken en kullanışlı ve kolaylıklı ürünü sizlere anlatmak istiyorum… Derin dondurucular hem kaliteli hem de avantajlı fırsatlarla bizleri sunuluyor.

Fiyatlar herkesin kesesine ve alım gücüne uygun bence. Fiyatları çok pahalı ve gereksiz diyenler bu yazıyı okumalı. Bu ürün eviniz de olsa ne olur? Bir kere alacağınız ve uzun uzun yıllar kullanacağınız, bütçenize getiri sağlayacak bu ürün, hem cebinize hem de damak tadınıza hitap edecek. Nasıl mı? Bütün bakliyatlar, hamur işleri, komposto, mısır, vişne, böğürtlen, fosfor değeri yüksek balıklar ve Kurban Bayramında kesilecek etler... Buzdolabımızda bu ürünleri çok fazla koruyamıyor, uzun soluklu saklayamıyoruz. Hem buzdolabımızın yükünü hafifleteceğiz hem de ürünlerimizi çok korunaklı bir yerde saklayacağız.

Freeze-Fruit-Step-5

Almaya karar verdiğinizde daha kullanışlı olan derin dondurucuyu seçmenizi öneririm. Çünkü sandık tipi dondurucular kullanışsız olabilir (Tercih meselesi). İlerleyen zamanlarda pişmanlık duyabilirsiniz. Sebep? Üst üste ürünlerinizi koyduğunuz zaman bir süre sonra altta kalan erzaklarınız, görmediğiniz için unutulabilir, ya da nerede olduğunu bulmaya çalışırken zaman kaybı yaratabilir.. En güzeli çekmeceli olanlarıdır neden mi? Hem düzenli oluyor, hem de ne var ne yok görebiliyorsunuz. Çok kalabalık bir aile iseniz yatay sandık tipi de ideal olabilir.

MCSA00411268_D0033_GSN36AI30_35817_def

Markayı belirlerken bunlara dikkat

Öncelikle alacağınız üründe markasını seçerken sormanız gereken ilk temel soru; -Elektrikler kesildiğinde içerisindeki malzemeleri ne kadar süre koruyor? -Ne kadar elektrik harcıyor ve çevreye duyarlı mı?

Bosch Serie 6 GSN36AI31 incelemesi

Sizler için araştırdığım Bosch’un yeni çıkardığı derin dondurucuyu ve özelliklerini paylaşmak isterim.. Sizleri yeni çıkan bir ürünle tanıştırmak istiyorum. Kadınların en çok tercih ettiği marka olan Bosch’tan Serie 6 GSN36AI31. BOSCH’un yeni sezonda çıkan güzel bir ürünü. En çok cezbeden tarafı, dikey oluşu sayesinde çok fazla yer kaplamaması, raf sisteminin düzenli oluşu.

*Serie 6 Kolay temizlenebilir Inox dış yüzey kapılar NoFrost, çekmeceli derin dondurucu *A++ enerji sınıfından ve Freshsense özelliği sayesinde dondurulmuş gıdalarınızı her zaman sabit sıcaklıkta saklar, *Enerji verimliliği A+ Çok tasarruflu soğutma yapar, *Buz oluşmasına karşı mükemmel koruma sayesinde zaman ve enerji tüketen buz çözdürme işlemine bir daha hiç gerek kalmaz, * VarioZone ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler sayesinde daha fazla esneklik. *Cihazın ömrü boyunca çalışan LED aydınlatma buzdolabının içinde homojen bir aydınlatma sağlar ve asla parlama yapmaz,

MCSA00417173_D0345_GSN36AI30_41112_def

Birkaç püf noktası

Size bir kaç öneride daha bulunmak istiyorum. ‘En önemli enerji tasarrufu sağlayacak şey kullanım şeklinizdir.’ Ve genel anlamda bütün derin dondurucular birbirlerinin aynısıdır sistem olarak. Yani marka seçimi sizin zevkinize, bütçenize kalmış… Bir de kadınlar çok iyi bilir ki beyaz eşya seçimi biraz da şansa dayalı J Şansınız bol olsun. Mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle. Seçim sizin. Umuyorum faydalı bir yazı olmuştur.

Yazar: Mehtap Çelik.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.