iPad Pro için Logi CREATE'in Özellikleri

Smart Connector teknolojili iPad için Logi CREATE'e dair detaylar, özellikler, artıları, eksileri...

Yayınlanma:
iPad Pro için Logi CREATE'in Özellikleri

Apple iPad Pro, son dönemin sükse teknoloji ürünlerinden biri. Ayrıca kimi göstergelere göre de Apple'ın son dönemdeki baş tacı. Bu fenomen tablet bilgisayarın bir diğer yönü de elbette aksesuar çeşitliliği. Birazdan detaylarına göz atacağınız aygıt, iPad Pro için dahiyane bir klavye çözümü. Detaylara yaklaşın... Apple’ın Smart Connector teknolojisini kullanan Logitech, 9.7 inch iPad Pro için Logi CREATE’i geliştirdi.

Koruyucu kılıf ve klavyeyi bir arada sunan Logi CREATE, arkadan aydınlatmalı tuşlarıyla fark yaratıyor. iOS için özel atanan tuşları sayesinde ana ekrandan internete, ekran ayarlarından ses kontrolüne kadar pek çok işlemi bir dokunuşla yapabilme imkânı sunuyor. Logi CREATE, sahip olduğu özelliklerle, iPad Pro ile yapılan tüm işlemlerde kullanıcılara özgürlük, yaratıcılık ve verimli çalışma imkânı tanıyor.

Çok yönlü çözüm

Logi CREATE’in çokyönlü bir İsviçre çakısı gibi olduğunu belirten Logitech Tablet Aksesuarları Başkan Yardımcısı Michele Herman, “Apple’ın Smart Connector teknolojisiyle uyumlu Logi CREATE, iPad Pro’nuzu kullanırken ihtiyaç duyacağınız her şeyi parmaklarınızın ucuna taşıyor. Yapmanız gereken, iPad’inizi yazım pozisyonunda Logi CREATE’e yerleştirmek ve kullanışlı formunun tadını çıkarmak.” dedi. Apple mağazalarında satışa sunulan Logi CREATE’in tavsiye edilen satış fiyatı 139 Euro.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.