Öğrenciler için Uygun Android Tabletler [Samsung-Asus]

Okulların açılmasına sayılı gün kala öğrenciler için uygun, yüksek kaliteli Samsung ve Asus markalarına ait tabletleri bir araya getirdik...

Yayınlanma:
Öğrenciler için Uygun Android Tabletler [Samsung-Asus]

İşte öğrenci dostlarımız için bazı Android tabletler... Samsung Galaxy Tab A (7.0, 2016) Bu tablet, tüm çehresindeki zarif ve yumuşak kavisler modern zevke hitap ederken arka kısımdaki özel ritmik desen yumuşak, konforlu ve güvenli bir kullanım vaat ediyor. 8.7mm kalınlığı ile birçok akıllı telefondan daha ince, üstelik 289 gram ağırlığa sahip.

SM-T280QZWATUR-310553-0

işlemci, Android işletim sistemi, 5 MP arka/2 MP ön kamera ve 1280 x 800 piksel ekranı ile özellikle öğrenciler için ideal tablet seçenekleri arasında. Önyüklü halde gelen Kids Mode 4.0 yazılımı ile anaokulu çağındaki çocuklar için de ideal.

ASUS Z170C

Deri kaplamasıyla hem elden kayıp düşmesi zor, hem de çok şık. Asus’un mütevazi fiyat etiketiyle de dikkat çeken Z170C kodlu modeli, 7 inç ekranının parlaklığı ve Trivivid teknoloji ile sağlanan yüksek dokunmatik tepkisiyle ön planda. Tayvan merkezli şirketin ZenUI arayüzüyle son derece pratik bir kullanım da genç dostlarımızın yanında.

ASUS_Z170C

8.4 mm kalınlık, 265 gram ağırlık, Intel Atom işlemci, 1 GB RAM, 2 MP arka/VGA ön kamera, 64 GB’a kadar microSD desteği, 1024 x 600 piksel ekran, WiFi, Bluetooth 4.0 ve Android işletim sistemi diğer özellikleri arasında.

Eğer Android olmasın, iOS'ta olur derseniz iPad mini'ye göz atmanızda fayda var...

iPad mini 2

iPad mini 2, öğrencilerin vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olmaya aday. Son derece kullanışlı ve küçük boyutları sayesinde de taşıması hiç zor değil. 7.9 inçlik ekrana sahip olan tablet, ders notlarını almak, video izlemek, eğitim uygulamalarını kullanmak ve zaman zaman oyun oynamak için ideal. 2048 x 1536 piksellik ekranında berrak görüntüler, oldukça yüksek hassasiyetli ekranında büyük bir kullanım konforu da artıları arasında.

iPad_mini_2

En güzeli de elbette iOS. Onun sayesinde iPad mini 2’ye alışması da kullanması da basit. Diğer özellikleri arasında 8 MP kamera, parmak izi sensörü, çift hoparlörler, 1080p video kaydına imkan tanıması dikkat çekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.