Sevdiğinizin Kalp Atışını Yüzüğünüzde Taşıyın: HB Ring

HB Ring sayesinde sevdiğiniz nerede olursa olsun ona kalp atışlarınızı titreşim şeklinde gönderebilirsiniz. Detaylar haberimizde...

Yayınlanma:
Sevdiğinizin Kalp Atışını Yüzüğünüzde Taşıyın: HB Ring

Giyilebilir teknolojiler artık 'ihtiyaçlarımızı karşılama' aşamasını geçip 'aksesuar olma' seviyesine kadar ilerledi. Bugün size bahsedeceğimiz HB Ring adındaki yüzük bu tezin en fantastik kanıtlarından biri olabilir. HB Ring barındırdığı sensör sayesinde iOS ya da Android bir cihaz ile eşlenerek partnerinize kalp atışlarınızı gönderebilmenize yarayan bir yüzük. Yani evet, taktığınız yüzüğün diğeri her kimdeyse o kişi kalp atışlarınızı parmağında hissedebiliyor. Buna romantiklik mi, sapkınlık mı, ne dersiniz bilmiyorum ama birileri bu yüzük üzerinde fazlasıyla emek harcamış.

hbringgif

Dünyanın en dayanıklı ikinci maddesi olan safirden yapılma bu yüzük TheTouch tarafından geliştirilmiş. İçinde kalp atış sensörü barındıran yüzük blueetooth ve yardımcı uygulaması sayesinde eşlenerek partnerinize ufak titreşimler göndermenize imkan sağlıyor. Tamamıyla su geçirmez olan yüzüğün bataryası ise 14 saat aktif, 140 saat bekleme süresi sunuyor. Yüzükleri cihazla birlikte gelen şık kutularda şarj edebiliyorsunuz.

hbringkutuları

HB Ring sayesinde sevdiğiniz nerede olursa olsun kalp atışlarınızı hissedebiliyorsunuz, ancak bu durum her ne kadar ilk başlarda tatlı gelse de kimi zamanlar ürkütücü olabilir. Düşünsenize: Şarjınız bitti ya da bir şekilde bağlantı sorunları yaşadınız. Eğer kendinizi yüzüğe fazla alıştırdıysanız ister istemez aklınıza 'acaba sevdiğim öldü mü' gibi korkunç bir soru gelebilir. Büyük ihtimalle sevdiğiniz hayattadır tabi ama ileride bu tarz durumların yaşanması söz konusu olabilir.

hb-ring

HB Ring'in başlangıç fiyatı $599 olarak belirlenmiş. Firma an itibariyle ön sipariş kabul ediyor. Ürünün ise 2016'nın sonlarına doğru piyasaya sunulması bekleniyor. Daha detaylı bilgi için -> TheTouch

Yazar: Tahsin Özyer

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.