Microsoft Xbox One S Türkiye’de Satışta!

Microsoft Xbox One S, dünya ile aynı anda 2 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte öne çıkan detaylar...

Yayınlanma:
Microsoft Xbox One S Türkiye’de Satışta!

Türkiye’de piyasaya sürülen Xbox One S’in çıkışı 2 TB’lık Limited Edition sürümüyle oldu. Sınırlı sayıdaki bu ürünler sadece Media Markt mağazalarında satışa sunuldu. Xbox One S, Bluetooth özelliğine sahip yeni nesil kumanda kolu, 4K ve HDR desteği ile oyun severlerin dikkatini çekti. Microsoft Xbox ailesinin yeni üyesi Xbox One S, 2 Ağustos’ta tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa çıktı. 4K ve HDR (Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme) desteği ile gelen Xbox One S, Bluetooth özelliğine sahip yeni kumandasıyla da dikkat çekici. Böylelikle kullanıcılara hem konsolda hem PC’de harika bir kablosuz deneyim fırsatı sağlıyor.

Bluetooth destekli yenilenen kumanda!

Xbox One S ile birlikte Xbox One kumandasının güncellenmiş sürümü oyun severlere sunulan yenilikler arasında yer aldı. Bluetooth desteğine sahip kablosuz kumanda ile kapsama alanı 5.5 metreye ulaşıyor. Oyuncular kumandayı Windows PC ile de kullanma fırsatı yakalıyor. Ayrıca konsol gibi beyaz renkte olan bu kumandanın arkasında dokulu tutma noktaları bulunuyor.

XboxOneS_CnslCntrllr_Hrz_FrntTlt_WhtBG_RGB

4K Desteği!

Yenilenmiş görsel tasarımın dışında, Xbox One S selefine göre birtakım teknik farklılıklar da içeriyor. Bunların en dikkat çekici olanı 4K Ultra HD video desteğiyle, hem oyun hem de video için getirilen HDR yetenekleri. Gears of War 4 ve Forza Horizon 3 gibi oyunlarda daha zengin, daha parlak renklerle oyunların görsel keyfini artarken, açık renkler ile koyu renkler arasında daha yüksek kontrast oranı sağlayan Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme teknolojisi ile oyunların gerçek görsel derinliğini ortaya çıkarıyor.

Oyunseverler, 4K içerikleri Netflix ve Amazon Video ile çevrimiçi yürüterek Ultra HD Blu-ray filmleri Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme ile göz alıcı görsel kalitede izleme şansına sahip olacak. İşte fiyatı Önceki model Xbox One’a kıyasla yüzde 40 daha küçük tasarlanan ve eski konsollardaki güç ünitesini de cihazın içinde bulunduran yeni konsolun rengini Microsoft ‘’robot beyazı’’ olarak tanımlıyor. Türkiye pazarına 2 TB kapasiteye sahip özel ve sınırlı sayıda üretilmiş sürümle giriş yapan Xbox One S, 1.899 TL fiyat etiketiyle sadece MediaMarkt mağazalarında satışa sunulmuştu.

Bu özel üretim konsollar aynı zamanda Media Markt’ın internet sitesi üzerinden satın alınabiliyordu. 2016 Eylül ayı itibarı ile 1 TB kapasiteli yeni Xbox One S modeli 1.699 TL fiyat etiketiyle satışa çıkmıştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.