Gitar Fişi Bağlanıp Wah Efekti Çıkarılabilen Converse [İzle]

Converse'in sınırlı sayıda ürettiği yeni bir ayakkabı modeline gitar bağlanıp wah efekti çıkartılabilmesi mümkün. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Gitar Fişi Bağlanıp Wah Efekti Çıkarılabilen Converse [İzle]

Wah pedalı, çoğu gitar meraklısı için yabancı bir kavram değil; peki gitarın fiş ile bağlandığı ve farklı efektler çıkarılabilen bu ufak aygıtların bir ayakkabıda ‘yerleşik’ olarak bulunduğunu öğrenseniz tepkiniz nasıl olurdu? İlginç değil mi, detaylar şöyle… Yine herkesin bildiği ayakkabı markası Converse tarafından sınırlı sayıda üretilen bir model, gitar ya da anfi bağlanılarak kullanıma imkan tanıyor. Üç yıl önce bir tasarım ajansı olan Critical Mass tarafından ilk adımı atılan söz konusu model, Converse ile yürütülen çalışma sonucunda artık gerçekten hayatta.

Sadece 23 adet üretildi

Sadece 23 çift üretine wah efekti özellikli Converse ayakkabıların şimdilik satışa sunulması ya da bulunabilmesi pek olası görünmüyor. Aralarında haberin devamında videosunu izlemenizi tavsiye ettiğimiz efsanevi J Mascis’in de (Dinosaur Jr. gitaristi) bulunduğu tanınmış isimlere ulaştırılan ayakkabı, son derece ilginç görünüyor. Böylesini görmediniz Videoda gitarını ayakkabısına bağlayan Mascis, yeteneklerini daha önce hiç olmadığı şekilde bu kez Converse Wah ayakkabısıyla sergiliyor. İyi seyirler…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.