Akıllı Sörf Tahtası Samsung Galaxy Surfboard

Akıllı sörf tahtası Samsung Galaxy Surfboard ile suyun üzerinde yapabileceklerinize inanamayacaksınız! İşte detaylar.

Yayınlanma:
Akıllı Sörf Tahtası Samsung Galaxy Surfboard

Akıllı telefon, tablet ve sanal gerçeklik aygıtlarını unutun, işler daha fazla gelişmeye, ‘değişmeye’ başladı. İşte bu konuya dair en ilginç örneklerden biri Kore merkezli Samsung’tan geldi. Şirket, sıra dışı bir ürüne imza atmaya hazırlanıyor; teknolojik bir sörf tahtasına… İlk etapta konsept olduğu belirtilen ürün Samsung Galaxy Surfboard adıyla geliyor. Ünlü sörfçü Gabriel Medina’nın boy gösterdiği tanıtım çalışmalarıyla da teknoloji dünyasında ses getiren Samsung’un sonraki inovasyon dolu sürprizi de şimdiden merakla bekleniyor. Peki Galaxy Surfboard nedir, nasıl çalışır?

Tasarımı itibarıyla diğer sörf tahtalarından farklı değil. Ancak üzerinde bir LED ekran var ve içine Galaxy S7 yerleştirilebiliyor ve ön kısmındaki ekrana gerekli yazılımsal teknoloji sağlanıyor, bu sayede sosyal ağlardaki gelişmeleri sörf yaparken görebilmek mümkün oluyor. Su üzerindeki telaşlı amatörler için bunun pek de uygun olmayacağı bir gerçek. Sörf tahtasına şöyle bir bakıp rüzgar yönünü ve kuvvetini görmek ise işin fayda düzeyi yüksek yönü olacağa benziyor.

Çarpıcı bir konsept olduğu gerçek, Hawaii ya da ülkemizdeki Güney ve Batı sahillerinde ne zaman görünür sorusunun yanıtı ise şimdilik belirsiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.