Microsoft’un Yeni Oyunu: Quantum Break

Teknoloji şirketi Microsoft, gerilim türündeki aksiyon oyunu Quantum Break'e dair detayları paylaştı. İşte ilginç sürprizler...

Yayınlanma:
Microsoft’un Yeni Oyunu: Quantum Break

Windows 10 ile oyun dünyasına yeni bir soluk getiren Microsoft, aksiyon dolu gerilim oyunu Quantum Break ile Xbox ve Windows 10 cihazları üzerinden oyunseverlere ulaşıyor. Microsoft stüdyo ve Remedy Entertainment’ın aksiyon dolu gerilim oyunu Quantum Break, XBox ve Windows 10 cihazlarda oyunseverlerin kullanımına sunuluyor.

Oyunun XBox versiyonu Xbox oyun mağazası, Windows 10 versiyonu ise Windows Store üzerinden indirilebilir. Windows 10 ile birlikte gelen streaming özelliği ile Xbox One'a sahip Windows 10 kullanıcıları, oyun yayını yani streaming sistemi ile oyunlarını bilgisayarları üzerinden oynayabilecek. Ayrıca yeni sistem ile gelecek Windows 10 için Xbox uygulaması, PC'niz üzerinden diğer Xbox One sahibi arkadaşlarınızla 'party chat' yapmanızı da sağlıyor.

Oyunda Animorphs dizisindeki Jake karakteriyle bilinen Shawn Ashmore ve Game of Thrones’tan Lord Baelish karakteriyle tanıdığımız Aiden Gillen’ın yanı sıra, Fringe dizisinde Phillip Broyles karakterini canlandıran Lance Reddick ve Lost dizisinde Charlie karakteriyle tanıdığımız Dominic Monaghan gibi ünlü karakterler de yer alıyor. Oyun için özel olarak çekilen ve toplam 4 bölümden oluşan dizi de oyun içinde kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Oyunseverlerin dizi bölümlerini izleyebilmeleri için oyunda ilerlemeleri gerekiyor.

qb_desktop01_1080p

Oyun, yıldız bir kadroyla kısmen sert sahneler, kısmen oyun içi canlı aksiyon şovlar içerirken canlı hikaye anlatımları, zengin karakterler ve Remedy’nin alışılmış senaryo sürprizlerini barındırıyor. Oyunda yapılan tercihler, oyun ve şov arasındaki eşsiz bir eğlence deneyimini birçok yoldan tamamlayan bir hikayeyi resmediyor. Kahramanları anlamak için oyunu oynamak, kötü adamların farkına varmak için oyun içi şovları izlemek gerekiyor.

Bunlara ek olarak, Xbox Live ve Xbox app ile PC ya da Xbox’taki Xbox arkadaşlarınızla iletişimde kalıp başarılarınızı ve skorlarınızı paylaşarak kendi “Quantum Break” maceranızı yazabilirsiniz. Ayrıca, Game DVR ile Windows + G tuşlarına basarak “Quantum Break” oyun kliplerinizi ve ekran görüntülerinizi anında kaydedebilir, bu klipleri Xbox Live’da ya da herhangi bir sosyal medya hesabında paylaşabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.