Leonardo DiCaprio'nun Oscar Konuşması Türkçe

Leonardo DiCaprio'nun Oscar Konuşması Türkçe

Yayınlanma:
Leonardo DiCaprio'nun Oscar Konuşması Türkçe

The Revenant'taki oyunculuğu ile sinema tarihinin en etkileyici başrol performanslarından birini sergileyen Leonardo DiCaprio, En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'ın sahibi oldu.

Aylardır konuşulan adaylığının bu kadar fazla konuşulmasının arkasındaki neden filmdeki 'kimi otoritelere göre inanılmaz seviyede' bulunan oyunculuğuydu ve isminin 'kazanan isim' olarak açıklanmasının hemen ardından yaptığı konuşmada, kısa ve öz bir konuşma yaptı. İklim değişikliğine ve bu yöndeki hassasiyetin önemine vurgu yapan ünlü isim, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Konuşmasının Türkçe çevirisini haberin devamında görebilirsiniz.

Leonardo DiCaprio'nun Oscar Konuşması: "Film çekerken kar bulabilmek için gezegenin en güney kısmına gitmek zorunda kaldık. İklim değişikliği gerçek, şu anda yaşanıyor. Tüm türlerin karşısındaki en büyük tehdit. Birlikte çalışmalı ve büyük firmalar için değil tüm insanlık, yerliler ve bu değişiklikten en çok etkilenen milyarlarca insan için konuşan liderlere destek vermeliyiz. Çocuklarımızın çocukları için, sesi hırs politikası tarafından boğulmuş olanlar için. Bu muhteşem ödül için hepinize teşekkür ediyorum"

DiCaprio'nun Oscar Ödülü, Twitter'ı adeta salladı. Oscar 2016 kazananlar için buraya tıklayabilirsiniz. Mad Max: Furry Road tam 6 dalga Oscar kazandı.

30 yıla yaklaşan kariyerinin ardından... Oyunculuk kariyerine 1989 yılında Parenthood dizisinde Garry Buckman rolü ile başlayan DiCaprio, 30 yıla yaklaşan geçmişindeki ilk Oscar ödülü ile gündemin ana maddesi olmayı başardı.

DiCaprio'nun en sevdiği 10 film: The Independent'e en sevdiği on filmi şu şekilde söylemiştir; Bisiklet Hırsızları (1948), Taksi Şoförü (1976), Arabistanlı Lawrence (1962), Sekiz Buçuk (1963), Üçüncü Adam (1949), Yojimbo ( 1961), Sunset Bulvarı (1950), Cinnet (1980), Cennet Yolu (1955).

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.