Sennheiser SC 30 USB CTRL İnceleme

Sennheiser SC 30 USB CTRL İnceleme

Yayınlanma:
Sennheiser SC 30 USB CTRL İnceleme

Tümleşik iletişim platformları için geliştirilen giriş seviyesi kulaklık modeli, Sennheiser SC 30’u test merkezimizde ağırladık. Sennheiser SC 30, tümleşik iletişim platformları için geliştirilen giriş seviyesi tek taraflı bir kulaklık. Hafifliği ile ön planda, USB bağlantısı ile tak çalıştır olarak kullanılabiliyor (USB ile PC ye takıldığında sisteme yeni bir ses kartı olarak tanıtılıyor). Tek taraflı kulaklıklara göre konforluluğu ile öne çıktığını belirtmek gerek. Çünkü gerek kulağınıza gelen ped kısmı, gerekse kafanıza temas etmesi gereken bölüm yumuşak malzeme ile geliyor. Genel olarak konforlu bir model ama malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilirdi.

sennheiser-sc-30-teknoloji-turu-com

Ürünün mikrofonunun uzunluğu 13cm, ürünün kablo uzunluğu ise USB girişi ile beraber 2 metreyi biraz geçiyor. Oldukça uzun ve kullanışlı bir model, ayağa kalkıp da görüşmelere devam edebiliyorsunuz. Red Dot tasarım ödüllü olduğunu da belirtelim. Kablo üzerindeki ses kontrol ünitesi ile ses açma kapama, mikrofon kapatma (mute) ve çağrı başlatma sonlandırma (Polycom, Cisco, Microsoft Lync, IBM Sametime, Avaya, Mitel, Unify, Snom gibi tümleşik iletişim üreticilerinin çözümleri ile ) özelliği sunuyor.

ActiveGard adını alan teknolojisi ile ani ses yükselmelerinden kaynaklanabilecek akustik şoklara karşı 113 dB den itibaren benzersiz bir koruma sağlıyor. Bu özellik bir hayli inovatif ve sınıfı baz alındığında övgüyü hak ediyor. Sennheiser SC 30, hem hoparlör, hem de mikrofon tarafında 150- 6800 Hz frekans aralığı ile geniş band HD ses üretmeyi başarıyor. Gürültü filtreleme (NC) özellikli mikrofonu ile açık ofislerde ortam gürültüsünün çağrıya karışmasını engelleyerek berrak bir iletişim deneyimi sunuyor.

Fiyat: 280 TL.

Artılar: Tasarım Gürültü filtreleme özelliği ActiveGard teknolojisi.

Eksiler: Malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.