FIFA 16 Hakkında Her Şey!

FIFA 16 Hakkında Her Şey!

Yayınlanma:
FIFA 16 Hakkında Her Şey!

Türkçe metin. İlk defa. FIFA 16 Demo yayınlandı. Buraya tıkla, anında indir! https://www.youtube.com/watch?t=2&v=AfeDwkIaHNY Bolca yeni tezahürat! Gerçek dünyadaki stadyumlarda kaydedilen 900'den fazla marş. Çılgınca. Yüzler yenilendi 350’den fazla futbolcu için yüzler adeta yeniden tasarlandı. Gerçeğine o kadar benzediler ki…

fifa-16-messi-yuzYeni hava şartları

Maç sırasında ikinci yarıda güneş açsın, kar yağsın hepsini siz ayarlayabileceksiniz. Ayrıca random da var. Biz yine de güneşli severiz!

FIFA 16 stadyumlar

22 Eylül'de çıkacak olan FIFA 16'da dokuz yeni stadyum yer alacak. 2015-16 Barclays Premier League'e yükselen üç yeni takımın stadyumlarının yanı sıra tüm dünya liglerinden birçok stadyum yer alıyor.

Yeni FIFA 16 stadyumları

  • BORUSSIA-PARK (Borussia Mönchengladbach, Bundesliga)
  • Carrow Road (Norwich City, Barclays Premier League)
  • CenturyLink Field (Seattle Sounders FC, Major League Soccer)
  • El Monumental (Club Atlético River Plate, Argentine Primera División)
  • Fratton Park (Portsmouth FC, England League Two)
  • King Abdullah Sports City (Al-Ittihad & Al-Ahli, Saudi Abdul Latif Jameel League Stade) Vélodrome (Olympique de Marseille, Ligue)
  • Vicarage Road (Watford, Barclays Premier League)
  • Vitality Stadium (Bournemouth, Barclays Premier League)

fifa-16-stadyum
Bazı FIFA 16 stadyumları

FIFA 16'nın lisanslı stadyumlarının liglere göre tam listesi... Barclays Premier League Anfield

- Liverpool FC Boleyn Ground

- West Ham United Britannia Stadium

- Stoke City Carrow Road

- Norwich City [YENİ] Emirates Stadium

- Arsenal Etihad Stadium

- Manchester City Goodison Park

- Everton King Power Stadium

- Leicester City Liberty Stadium

- Swansea City Old Trafford

- Manchester United Selhurst Park

- Crystal Palace St. James' Park

- Newcastle United St. Mary's Stadium

- Southampton Stadium of Light

- Sunderland Stamford Bridge

- Chelsea FC The Hawthorns

- West Bromwich Albion Vicarage Road

- Watford [YENİ] Vitality Stadium

- Bournemouth [YENİ] Villa Park

- Aston Villa White Hart Lane

- Tottenham Hotspur.

fifa-16-stadyum

Bundesliga

Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [YENİ] Volksparkstadion - Hamburger SV Olympiastadion - Hertha BSC Signal Iduna Park - Borussia Dortmund Veltins-Arena - FC Schalke 04

Eredivisie

Amsterdam ArenA – Ajax

Uluslararası stadyum

Wembley Stadium – England

La Liga

Camp Nou - FC Barcelona Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid Mestalla - Valencia Santiago Bernabéu - Real Madrid

Ligue 1

Parc des Princes - Paris Saint-Germain Stade Gerland - Olympique Lyonnais Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [YENİ]

Serie A

Juventus Stadium - Juventus San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter Stadio Olimpico - Lazio, Roma Burada sormak istediğimiz bir soru var! Neden Türkiye’den stadyum yok? Şükrü Saraçoğlu, Avni Aker ve diğer stadyumlarımızın neyi eksik? Umarız bir patch(yama) ile en azından bir Türk stadyumu oyuna dahil olur.

Kadın milli takımları da FIFA 16’da. Kadınlar OYUNDA. FIFA serisinde ilk defa 12 Kadın Milli Takımıyla Santra, Offline Turnuva ve Online Dostluk Maçları modlarında mücadele edilebilecek. Erkekler için ne denli heyecan verici olacağı tartışılır…

fifa-16-kadin

FUT yani FIFA Ultimate Team Oynamanın Yeni Yolu - Draft Modu

FUT Draft, FIFA Ultimate Team'in en yeni modu! Kadronuzu kurun, jeton ve paket gibi ödüller kazanmak için rakiplerinize turnuvalarda meydan okuyun. Her pozisyona rastgele beş oyuncu arasından en iyi seçimi yaparak takım kurma becerilerinizi test edin. Oyuncu kalitesini veya takım kimyasını göz önünde bulundurarak önemli seçimler yapın. İlerledikçe daha büyük maç ödülleri kazanın; en iyi ödülleri kazanmak için dört maçlık galibiyet serisi yakalayın!

fifa-16-ut

FUT 16'daki Yeni Efsaneler

FUT Efsaneleri sadece Xbox'da biliyoruz. Bir ara PS platformuya da gelmesi düşünülsün. Bu arada yeni efsaneler arasında çok da eski olmayan starlar da mevcut. Örneğin Zannetti ve Gattuso.

FUT 16'nın Yeni Özelliği Efsane Kimyası: Efsaneler artık uyrukları ne olursa olsun tüm oyuncularla Lig Kimyası bağlantısı kuracak.

fifa-16-ut

Yeni Yayın Sunumu

FIFA 16 Ultimate Team'in yeni yayın sunumu, Kulübünüzü sahnenin tam ortasına yerleştiriyor. Oyuncu öğeleriniz oyun içi yayın grafikleriyle birlikte ekrana geldikçe, Maç Spikerleri, Kulübünüzün istatistiklerinden ve önemli başarılarından söz edecek. Hey! Aşağıdaki videoyu sakın izlemeden geçmeyin dostlar!

Arayüz Yenilikleri

FIFA Ultimate Team menülerine getirilen, topluluk tarafından önerilen yeni değişiklikler, FUT Kulübünüzü daha kolay bir şekilde yönetmenizi sağlayacak. Kadro oyuncularını daha etkin bir şekilde değiştirin, paket öğelerini hızlıca kullanın, Transfer Pazarı'nda formda oyuncuları arayın...

FIFA 16 En İyiler

FIFA 16’daki en iyi futbolcu reytingleri de açıklandı. Zirvede Messi ve C.Ronaldo şaşmaz... Oyundaki en iyi kaleci Bayern’li Neuer. Bu 29 yaşındaki yıldız kalecinin overall’ı tam 90! Onu David De Gea izliyor; MANU’lu kaleci 86 overall’a sahip. Ve ve ve ve hazır olun! Muslera 19. Sırada. Overall’ı 82. Tebrikler. En hızlı futbolcu Arsenalli Theo Walcott.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.