Cosa Akıllı Kombi Kiti İnceleme

Cosa Akıllı Kombi Kiti İnceleme

Yayınlanma:
Cosa Akıllı Kombi Kiti İnceleme

Tasarım ve parlak fikirler, bazen hiç ummadığınız noktalara götürür sizi. Hatta size sağladıkları fonksiyonalite kimi durumlarda uç noktalara ulaşır. Cosa Akıllı Kombi Kiti’nde de durum tam anlamıyla böyle. Bu çarpıcı ve iddialı teknoloji ürünü, temelde uyumlu olduğu kombi ile tablet, bilgisayar ya da akıllı telefon arasında yüksek standartlarda bir bağ kuruyor. Çok pahalı kombilerdeki ‘akıllı olma’ özelliğini, çok ekonomik bir şekilde, klasik açma-kapama özelliğine sahip kombinize kazandırıyor. Şaşırtıcı değil mi?

Peki nasıl çalışır, özellikleri neler?

Doğalgaz Türkiye’de oldukça yaygın. Belki ilk kez duyacaksınız ama kimi kasabalarda dahi bu enerji metoduna geçiş imkanı sunulmuş durumda. Kombiler ise doğalgazın yönetimi için yapılandırılmış sistemler olarak karşımıza çıkıyor. Prensip, kombi ile ısı dengesinin ayarlanması şeklinde. Ancak hava nasıl olursa olsun aynı derecede tutulan kombiler; gerektiğinde yanmayıp, gerekmediği durumlarda yanmaları ile birlikte kullanıcılarını şaşırtıcı faturalara maruz bırakabiliyorlar.

Cosa Akıllı Kombi Kiti ise bu ‘verimsiz kullanım durumuna’ oldukça pratik bir çözüm getiriyor. Kitin amacı ev/işyeri ekonomisine özellikle pozitif katkı adeta… Cosa Akıllı Kombi Kiti, biri kombiye takılan diğeri ise Wi-fi kaynağına yakın yerde konumlanması gereken iki ayrı ünite ve adaptörden oluşuyor. Wi-Fi kaynağı ile internet erişimi, kombi bağlantısıyla da –kombi ve kit arasındaki bağlantı- sağlanıyor. Türkiye’de satılan çok sayıda kombi ile uyumlu olan bağlantı aparatının takılması çok zor değil, bununla birlikte istendiği taktirde ücreti mukabilinde servis hizmeti sunuluyor. Servis hizmeti konusunda sistematik ve hızlı işleyiş bu makalede vurgulanması gereken unsurlar arasında.

Bütçe dostu ortam ısıtması için bütçe dostu fikir

Kitin hazırlanmasının ardından kullanımı da son derece kolay. Gerekli işlemlerin ardından uygulama (mobil/web) üzerinden çeşitli ayarlar yapılıyor, örneğin kombi siz dışarıdayken açılabiliyor. Bu arada iOS ve Android uygulamasının da gerek arayüz gerekse kullanım kolaylığı açısından oldukça iyi olduğunu belirtelim. Cosa Akıllı Kombi Kiti ile yüzde 30’a varan oranlarda ‘doğalgaz faturası’ tasarrufu sağlayabilmeniz mümkün. Örneğin eve yaklaştığınızda kombiyi otomatik açma özelliğini kullanabiliyorsunuz. Modları sayesinde evin ısı dengesini başarıyla sağlayabilmeniz de önemli avantajları arasında.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.