Detaylı İncelemesi ile Logitech Type-S

Detaylı İncelemesi ile Logitech Type-S

Yayınlanma:
Detaylı İncelemesi ile Logitech Type-S

Tablet klavyeleri günümüz dijital hayatının en önemli aksesuarları arasında. Bolca yazı yazması gereken kimseler için kritik önem taşıyor. Dokunmatik ekranda yazı deneyimi her ne kadar günümüzde gelişmiş bir seviyeye ulaşmışsa da kullanıcının beklentileri farklıdır. Fiziksel bir yüzeye dokunulmak istenir, bu kökeni bir miktar eskilere (ilk tabletler bundan yaklaşık 7-8 sene önce çıkmıştı) dayalı duyusal talep, dokunmatik ekranda yazı yazmak yerine dokunmatik klavyede işlemleri yürütme isteğine götürür kullanıcıyı.

Haklı bir arayıştır, neyse ki buna yönelik gadget’lar var. Logitech markası ise şüphesiz en tanınmış aksesuar üreticileri arasında. Teknoloji şirketinin modellerinden birini test merkezimizde ağırladık. Logitech Type S, kompakt bir inceleme ile karşınızda…

type-s-for-samsung-galaxy-tab-s105

Logitech imzası taşıyan Type-S, Bluetooth özellikli bir Samsung Galaxy Tab S klavyesi. 3 ay pil dayanıklılığı sunan klavye, zarif tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile dikkat çekiyor. Hassas tasarım ve son teknoloji ürünü malzeme yapısı sayesinde inanılmaz incelikte ve hafiflikte üretilmiş. Ek olarak tabletinize güvenlik yönünden de yeni avantajlar kazandırıyor. 440 gram ağırlığa sahip kılıf, 2 cm kalınlığında. Böylelikle onu tabletinizle birlikte dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Galaxy Tab S'inizin her iki tarafını da çarpmalara, çizilmelere ve dökülmelere karşı koruması da cabası. Bu kadarla sınırlı da değil; dayanıklı ve su geçirmez malzemelerle tasarlandığını görüyoruz.

Akıllıca yerleştirilmiş tuşlara sahip dahili klavye tanıdık, hızlı ve doğru yazma deneyimi sunuyor. Zaman kazandıran Android kısa yol tuşlarına sahip. Tul yükseklikleri ve aralıkları gayet iyi. Yazı yazmak bu klavye ile son derece keyifli. Üretkenliğinizi en yüksek düzeye çıkarmak için Samsung Hancom Office Suite ile birlikte kullanmanızı da tavsiye edelim.

Logitech_Type-SSonuç olarak Galaxy S Tab kullanıcıları için en iyi klavye seçenekleri arasında. Fiyatı da gayet makul. Yine de indirim dönemlerini takip edip 250 TL civarı fiyatla satın almanız harika olurdu. Görüşmek üzere…

Artıları: Tasarım Fonksiyonel Kullanışlı.

Eksiler: Fiyatı biraz daha düşük olabilirdi.

Fiyat: 299 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.