Hayatı Kolaylaştıran 5 İnternet Sitesi

Hayatı Kolaylaştıran 5 İnternet Sitesi

Yayınlanma:
Hayatı Kolaylaştıran 5 İnternet Sitesi

Günümüzün uzun kısmını İnternet başında geçiriyoruz. Genellikle sosyal medya, haberleşme amacıyla kullandığımız İnternetin işe yarar adreslerini derledik...

1- Ninite

ninite

Format attıktan sonra en büyük sorunumuz, kullanacağımız programları tekrar yüklemek zorunda kalmamız. Bu programların kolay bulunamıyor olması da işimizi daha da zorlaştırıyor. Bu anlamda farklı çözümler üreten birçok program mevcut olsa da, bu programların güvenirliği tartışılır. Bu soruna çözüm bulan İnternet sitesi Ninite.com kurulacak programları seçip tek tıkla tümünü indirmeye olanak sağlıyor.

2- PIXLR

pixlr

Photoshop ile yapabileceklerinizin büyük bir kısmını sizlere sunan online fotoğraf editörü sitesi pixlr.com işinize yarayabilir. Bu site ile serbest kesim, efekt, yazı yazma, kesme gibi birçok özelliği ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Site için, online photoshop diyebiliriz. Üstelik düzenlediğiniz programı bilgisayarınızın istediğiniz kısmına rahatlıkla kopyalayabilirsiniz. Kullanımı oldukça basit olan web site en çok tasarımcıların uğrak noktası durumunda.

3-Sikayetvar

sikayetvar

Bir markanın ürününü almadan önce veya bir mağazadan alışveriş yapmadan önce diğer müşterilerin şikayetlerine bakmak ister misiniz? Cevabınız evetse sikayetvar.com’u mutlaka ziyaret edin. Yerli bir site olan sikayetvar.com, bir ürünü aldıktan sonra pişman olmanızı önlüyor. Marka veya mağazayı arama butonuna yazdığınız zaman o mağaza hakkında ki tüm şikayetler karşınıza çıkacaktır. Siz de buradan bilgi alabilir almadan önce tüm şikayet ve yorumları görebilirsiniz.

4- Flickseeker

flickseeker

Film tutkunuysanız, Flickseeker.com tam size göre. Siz sevdiğiniz bir filmi yazıyorsunuz. Otomatik olarak beğenebileceğiniz filmleri size tavsiye ediyor. Sizse bu filmi tek tıkla izleyebiliyorsunuz. Hemen hemen tüm kategorileri doğru bilen uygulamayı kullanıp kullanmamak size kalmış.

5– DropSend

DropSend

Bilgisayarda en zorlandığımız noktalardan biri, büyük veri aktarım işlemini bu site ile gerçekleştirebiliyoruz. Bu sistem ile artık, büyük boyuttaki dosyaları dropsend.com üzerinden göndermek istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz. Yapmanız gereken; dropsend.com’a girdikten sonra üye olmanız, sonrasında yüklemek istediğiniz dosyayı seçerek, “Send Your File” butonuna tıklamak. Sistem üzerinden dilediğimiz dosyayı online olarak seçtiğimiz kişilerle paylaşabiliyor olmamız günlük hayatta oldukça fayda sağlamaktadır.

6- Teknolojituru.com

Teknolojiyi kapsayan her konuda haber, araştırma yazısı, inceleme, sosyal medya, rehber ve geleceğe dair hiçbir yerde bulamayacağı konularla karşı karşıya! Site, belirli kalıpların dışında; dinamik, yenilikçi ve modern çizgisiyle başlı başına fark yaratıyor. Kapılanları rüzgarında sürüklüyor, üstelik okuru hangi tarafa isterse oraya! İlk defa katıldıysanız hoş geldiniz, sık kullanılanlara eklemenizde fayda var.

Kısa bir not: Bu yazımızda işinize yarayacak 5 internet sitesi sizlerleydi. Facebook Teknoloji Turu sayfamızı buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.

Yazar: Hakan Yılmaz

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.