Akıllı Tartılar -2

Akıllı Tartılar -2

Yayınlanma:
Akıllı Tartılar -2

Xiaomi, Çinli bir teknoloji şirketi. Eğer daha önce duymadıysanız kendi ülkesinde en çok satan akıllı telefon markası. Apple ve Samsung’un bile önünde. Üstelik akıllı telefonlarının uygun fiyat etiketi/inanması güç teknik detaylar denklemindeki başarılı sonuçları, başka teknoloji cihazlarında da kurgulamayı başarıyor bu iddialı ve köklü şirket.

Xiaomi Digital Body Weight Scales

Akıllı bileklik gibi giyilebilir teknoloji cihazlarında, tüm dünyada en çok satan üçüncü şirket olan Xiaomi’nin sağlık konulu bir diğer cihazı da Digital Body Weight Scales. Adından da anlaşılacağı üzere bu aygıt, ağırlık odağındaki bir akıllı tartı. LED ekranı, Bluetooth 4.0 üzerinden akıllı telefonlarla bağlantı kurabilme özelliği ve oldukça uygun fiyat etiketi ile dikkat çekiyor.

xiaomi

Xiaomi Digital Body Weight Scales, sahip olduğu özelliklere bakıldığında kendi sınıfındaki en düşük fiyatlı akıllı tartı olması muhtemel. ABD’de yaklaşık 25 dolardan satılıyor. Türkiye’de online alışverişle ulaşılabilir, kargo süresi ve alışverişin yapılacağı platformun ivedikle seçilmesi ise bizden size tavsiye. Eğer vücut dinamiklerinizi, form durumunuzun kilonuzu yansımalarını anbean görmek istiyorsanız bu aygıt iyi bir seçim.

Smart Weight DBL1KG

Bu inanılmaz küçük boyutlarda hatta cepte bile taşınabilme iddiasına sahip akıllı tartı, gerek tasarımı gerekse özellikleri ile çarpıcı. Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde evin her yerinde kullanılabilir. Kah koltuğun altından kah kütüphanede kitapların üzerinden çıkartılabilir ve işte vücudunuza dair son gelişmeler onda!

smart_wight

Oldukça yetenekli olduğu görülen akıllı tartı, Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuza bağlanıyor ve gerek LCD ekranı gerekse akıllı telefon ekranı üzerinden kilonuzu, kilonuza dair değişimi kolaylıkla görebilmenizi sağlıyor. Şarj olabilen aygıt, uzun bir pil ömrü sunmasıyla da dikkat çekiyor. Uygun fiyatlı akıllı tartı seçenekleri arasında ve kullanımı da bir hayli kolay. Tek sorun Türkiye’de yalnızca online alışverişle edinilebilir durumda olması.

Elinin altında!

Akıllı tartılar, iOS ve Android uyumlu uygulamaları sayesinde kilonuza dair değişimleri her yerde, her koşulda görebilmenize olanak tanıyor. Bu sayede hem motivasyonunuz artıyor hem de ‘kendi vücudunuza dair’ gelişmeleri her daim elinizin altında tutabiliyorsunuz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.