İnceleme Konuğumuz TP-LINK PB50

İnceleme Konuğumuz TP-LINK PB50

Yayınlanma:
İnceleme Konuğumuz TP-LINK PB50

Tam 10 bin mAh kapasite! Üstelik mobil şarjın en akıllı hali… TP-LINK PB50 ait olduğu segmentin en iyilerinden biri olmaya aday, fiyatıyla da dikkat çekici...

Mobil şarj ihtiyacı günümüzün en önemli teknoloji gereksinimleri arasında. Akıllı telefon ve tabletler; uzun konuşma süreleri, sosyal ağlarda uzun saatler sörf, Angry Birds 2 gibi bağımlılık yaratan oyunlarla geçen uzun süreler derken bir günü bile tamamlamadan o kırmızı pil ikonunu karşınıza çıkarabiliyor. O ikon ve beraberindeki uyarı sinyalleri, tam da mobil olduğunuz sıralarda ekranda belirdiğinde ise stres ayrı bir hal alıyor; acilen şarj noktası bulmak derdi, üstelik hemen herkesin şarjı bitmekte olan bir telefonu varken…

TP-LINK PB50

TP-Link ise tüm bu stresin önüne geçmeye kararlı. Daha çok modemleri ile tanınan şirketin son yıllarda power bank olarak da bilinen mobil şarj üniteleri ile dünyada olduğu gibi ülkemizde de ön planda yer aldığı görülüyor. Bunda ürettikleri yetenekli aygıtların başarısı yadsınamaz bir gerçek durumunda. Çoğu şarj ünitesi kısa süre içinde performans kaybı yaşarken TP-Link, bu konuda güven veriyor.

Teknoloji şirketinin en yeni modellerinden biri de PB50 ürün kodu ile test merkezimizdeydi. Açıkçası klişe power bank modellerinden oldukça ayrı bir noktada konumlanması gereken, adeta fütüristik bir modelle karşı karşıya olduğumuzu anlamamız fazla sürmedi. Sofistike bir tasarım, siyah ve metalik gri arasında harikulade bir uyum söz konusu ve sadece tasarım değil, yüksek teknoloji algoritmaları da TP-LINK PB50’yi alanında öncü bir alternatif haline getiriyor.

PB50-HTML_15

10 bin mAh kapasiteye sahip bu mobil şarj cihazında TP-Link’in daha çok iş adamlarını hedeflediği görülüyor. Bu detay, sadece şık ve sağlam tasarıma dair bir intibanın sonucu değil; hem power bang’ı hem de şarj ettiği cihazları korumaya yönelik 6 güvenlik kalkanına sahip olan cihaz, üst düzey teknoloji özelliklerine sahip LG marka lityum-polimer pili ile güvenlik özelliklerini perçinliyor.

PB50’de kullanılan piller, nano seramik kaplamalı ve yüksek havalandırma için gözenekli bir malzeme kullanılarak üretilmiş. Bu sayede pillerin dayanıklılığı ve ısı direnci yükseltilmiş oluyor. Android ve iOS cihazları şarj edebilen P850, ayrıca aksiyon kamerasından kablosuz hoparlöre miniUSB portuna sahip her türlü cihazı şarj edebiliyor. İki adet USB çıkışı olduğu için aynı anda iki şarj işlemi gerçekleştirebilmesi ise önemli artılarından biri. PB50 power bank’ın üzerinde bulunan dört kademeli LED göstergesi de pil durumunu takip edebilmeyi mümkün kılıyor. Kutu içeriğinde oldukça zarif bir kılıf da bulunuyor.

tplink_powerbank_pb50

Fiyat: 100 TL

Artıları: Sofistike tasarım Güvenlik özellikleri 10 bin mAh kapasite LED şarj durumu göstergesi Çift USB çıkışı Hafif.

www.tp-link.com.tr

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.