ViewSonic VG2438Sm İnceleme

ViewSonic VG2438Sm İnceleme

Yayınlanma:
ViewSonic VG2438Sm İnceleme

Yüksek performans arayan profesyoneller için iddialı alternatiflerden ViewSonic VG2438Sm modeline yakından bakıyoruz. Yüksek performanslı multimedya özelliği ve üstün ergonomik özellikler -5°~37° eğilme, 360° kendi etrafında dönme, 90° pivot ve 100mm yükseklik ayarı ile tamamen kendi konforunuza göre ayarlamanız için tasarlanmıştır. 16:10 görüntü oranı ve 1920x1200 çözünürlük oranı ile daha etkili kullanım için tasarlanmıştır.

ViewSonic SuperClear Teknolojisi ve 50M:1 dinamik kontrast oranı ile keskin ve net ve doğru renk performansı sunar. 178° Yatay ve 178° dikey açıdan daha geniş görüş açısı, 250 Nits parlaklık ile daha net görüş, 5MS tepki süresi, 50.000.000:1 dinamik kontrast oranı, dahili 2W hoparlörler, DisplayPort'u, DVI ve VGA Girişleri üründeki öne çıkan diğer özellikler. 2W dahili hoparlörü ile ses deneyimini beraberinde getirir. DisplayPort'u, DVI ve VGA girişleri ile 4xUSB3.0 portları sayesinde geniş ve esnek kullanım alanlarını destekler.

ViewSonic Flicker-Free ve Blue Light Filter teknolojileri sayesinde uzun süre kullanım sonucu oluşan göz sulanmaları, baş ağrılarının önüne geçebilir ve göz sağlığınızı koruyabilirsiniz. ENERGY STAR sertifikası ve EcoModu ile VG2438Sm enerji tasarrufu sağlar. ViewMode özelliği ile web, yazı, film gibi farklı kullanım senaryolarına uygun renk performansı ile gerek hastaneler, eğitim kurumları ve kurumsal çözümler için gerekse ev kullanımı için ideal çözümler sunar.

SuperClear Teknolojisinin öne çıkan en önemli özelliği akıcı renk kalitesi, 1000:1 yüksek kontrast oranı ve geniş görüş açısı sunmasıdır. 178 derece yatay ve dikey olarak sunduğu geniş görüş açışı, keskin ve daha net görüntü oluşturması, yüksek parlaklık değerleriyle bu sağlaması bu teknolojiyi benzersiz kılmaktadır. SuperClear Teknolojisinin faydaları akıcı renk kalitesi, yüksek kontrast oranı ve geniş görüş açısı sunmasıdır. SuperClear Panele sahip monitörlerin başlıca fotoğrafçılar, grafik tasarımcılar, oyuncular, multimedya ve eğlence uygulamaları için ideal seçimdir.

Flicker-Free (Titreşimsiz) ve Blue Light Filter Teknolojileri sayesinde kullanıma ayrı bir konfor katması da dikkatlerden kaçmıyor. VG2438Sm, sahip olduğu display portu sayesinde hem sesi hemde görüntüyü tek kablodan aktararak en iyi görüntü ve ses kalitesini bir arada sunar. Display port desteği tüm multimedya ve video prodüksiyon cihazlarından profesyonel grafik cihazlarına kadar geniş bir bağlantı seçeneği sunar. DVI ve VGA bağlantıları ile farklı cihazlara bağlantı imkanı sunan VG2438Sm, ayrıca 4xUSB3.0 portları ile çevre birimlerini de kolaylıkla bağlanabilir.

VESA duvara monte uyumluluğuna sahip olması sayesinde de ergonomi ile profesyonel kullanımı bir arada sunmayı başarıyor. Ürün enerji verimliliğiyle de çarpıcı. Eco-Mod ile yüzde 25 enerji tasarrufu sağlayan modelde Energy Star sertifikası mevcut.

Artılar: Görüntü kalitesi, başarılı renkler, flicker free teknolojisi, ergonomik tasarım, VGA, DVI, DisplayPort girişleri.

Eksiler: Biraz ağır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.