Mac Kullanıcıları İçin 10 Harika Uygulama (07 Şubat 2015)

Mac Kullanıcıları İçin 10 Harika Uygulama (07 Şubat 2015)

Yayınlanma:
Mac Kullanıcıları İçin 10 Harika Uygulama (07 Şubat 2015)

MS Office kullanıcıları için geliştirilen bu uygulama, hem yazılımın inceliklerini hem de gizli saklı yönlerini size gösterecek. Bunun için çeşitli videoları da kullanıcılarına sunan uygulamaya bir tür kompskt eğitim metodoliji olarak yaklaşmak da mümkün. Dünya genelinde yazı yazan milyonlarca kişinin dikkatine sunulan Tutırials for MS Word, kendi alanında son derece faydalı bir Mac App Store uygulaması.

Tutorials for MS Word

Fiyatı da genel itibariyle özellikleri ve içeriği baz alındığında gayet ekonomik. Fazla düşünmeyin diyoruz... Uygulamanın çok sayıda tutorial içermesinin yanında özel şablon ve metin belgeleri oluşturmaya olanak tanıması da öne çıkan detayları arasında. Fiyat: 34.99 TL.

VLC Media Player

VLC Media Player

Bir medya oynatıcı, her Mac’in olmazsa olmazlarından. Video indirdiniz ya da bir harici depolama ünitesinden multimedya açacaksınız; Mac’iniz ön yüklü uygulaması ile bunu tam olarak çözemeyebilir. İşte bu durumda devreye ekstradan Mac’e yüklenmesi gereken bir yazılım girecektir. VLC Media Player, bu konuda öncü. Yetenekleri ile rakipsiz. Uygulamayı indirdikten sonra hızlıca kullanmaya başlıyorsunuz. Açıp üzerinde video dosyasını sürüklemeniz, açılması için yeterli. En önemli özelliği ise çok sayıda formatı destekliyor oluşu. Bu alanda rakipsiz yazılımlar arasında. İndirmek için Google’a VLC Media Player indir yazarak aratın. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Fiyat: Ücretsiz.

Handbrake

Eğer büyük bir videografi ustasıysanız bu uygulama tam size göre! Bilenler bilir, tüm cihazlarda videoların çalıştırılması için dönüştürmek gerekebilir. Format karmaşıklığı üzücü bir dijital durumdur. Peki hangi yazılım, tüm her şeyi birbirine dönüştürebilir? Bu konuda bolca araştırıma yapmış olabilir, Handbrake ile tanışmış da olabilirsiniz. Şanslısınız.

Eğer tanışmadıysanız da çok geç değil, bu yazıyı okuduktan sonra fazla düşünmeden indirin. Uygulamanın temel prensibi formatlar arası dönüştürme. Çekirdek işlevselliği son derece yüksek. Üstelik aşırı derecede pratik bir arayüzle geldiğinin de altını çizelim. Hepsinden iyisi ise tamamen ücretsiz oluşu. Teşekkürlerinizi peşinen kabul ediyoruz, güle güle kullanın. Fiyat: Ücretsiz.

Mac için Office 2016

Mac için Office 2016

Mac için Microsoft Office size Mac için çok iyi tasarlanmış Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote’un yeni ve modern sürümlerini sağlıyor. Word,Excel, PowerPoint’in yeni 2016 sürümleri çok daha fonksiyonel. Yeni tasarımıyla Ribbon (şerit) menüsü etkileyici. Ve yeni çalışma bölmesi, Word’de resim biçimleme, PowerPoint’te animasyon tasarlama ve Excel’e formül ekleme gibi karmaşık işleri bile, tamamlanması anlık işler haline getiriyor.

Ek olarak OneDrive ile entegrasyon sayesinde ihtiyacınız olduğunda dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Artı, gezici son kullanılanlar seçeneği ile, dosyalarınıza en son nerede bıraktıysanız oradan ve istediğiniz aygıttan ulaşabilirsiniz. Mac ve iPad’de tam yüklü uygulamalar, Bulut’ta ekstra depolama ve her an güncel oluşu, şüphesiz Mac için Office 2016’nın öne çıkan özelliklerinden birkaçı. Çok sayıda fiyat, satın alma ve abonelik alternatifi ile gelen Office 2016 uygulamalarını örneğin 5 Mac veya PC ve 5 tablete yükleyebilmeniz mümkün.

Ofisler için ideal fikir. İstediğiniz yerde, istediğiniz zamanda ve istediğiniz kişiyle daha fazla işin üstesinden gelin. Bulut’la bağlantılı, yerleşik araçlarıyla belgeleri, sunumları ve notları paylaşma, gözden geçirme ve başkalarıyla birlikte düzenleme imkanı da cabası. Fiyat: 17.99 TL’den başlayan fiyatlarla...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.