Dünyanın En İnce TV'leri ile Tanışın

Dünyanın En İnce TV'leri ile Tanışın

Yayınlanma:
Dünyanın En İnce TV'leri ile Tanışın

CES 2015’te teknolojiye dair en yeni ürünler tanıtılmaya devam ediliyor. İşte bunlardan biri de Sony’nin dünyanın en ince TV’lerini içinde barındıran yepyeni BRAVIA X9000C serisi... 11 farklı Sony BRAVIA TV modelinin tanıtıldığı CES 2015’te, dünyanın Ocak 2015 itibarıyla en ince televizyonlarını bünyesinde barındıran BRAVIA X9000C serisi dikkat çekti.

Serinin üç farklı ekran büyüklüğü ile gelen modellerinde maksimum incelik sadece 4.9 mm. Yani neredeyse dünyanın en ince akıllı telefonu ile aynı kalınlıkta. 55, 65 ve 75 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutunda gelen BRAVIA X9000C’de söz konusu incelik, otoriteler tarafından ‘inanılmaz’ şeklinde yorumlanırken, Sony ile gelen bu boyut tabanlı özellik, televizyon dünyasına dair çıtayı da farklı bir noktaya taşımayı başardı.

BRAVIA X9000C serisinde incelik ve ekran boyutlarının yanı sıra bir diğer çarpıcı yenilik de yeni Sony 4K Processor K1 işlemcileri bünyesinde barındırması. Kontrast, renk doygunluğu, netlik ve renk çeşitliliği alanında iyileştirmeler barındıran bu teknolojinin yanı sıra ilgili modeller sesli komut desteği de sunuyor.

BRAVIA X9000C

Android 5.0 Lollipop yüklü seri, bu yönüyle de tüketici elektroniğini farklı bir konuma götürüyor. En son Google mobil işletim sistemi sürümü ile gelen modeller, bu sayede Android uygulamalarının çalıştırılabildiği, yüksek verimlilik sunan, dev ekranlı platformlara dönüşüyor. Peki Sony’nin bu iddialı TV serisi ne zaman tüketicilerle buluşacak? Net bir tarih verilmedi. Fiyat hakkında da herhangi bir açıklama henüz gelmiş değil, ancak 10 bin TL’nin çok üzerinde bir fiyat söz konusu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.