En Güzel iPhone Ekran Koruyucu Duvar Kağıtları

Apple iPhone'da kullanabileceğiniz en güzel ve gösterişli duvar kağıdı fotoğraflarını sizin için bir araya getirdik.

Yayınlanma:
En Güzel iPhone Ekran Koruyucu Duvar Kağıtları

Hareketli ve hareketsiz en güncel duvar kağıtlarını (Walpapers) araştırdığımız listemizin sizin için faydalı olmasını ve yol göstermesini temenni ediyorum. İlk önce iOS17.0.1'in yayınlanmasıyla sizi bekleyen duvar kağıtlarını listelemek isterdik ama bunlar zaten güncelleme sonrasında telefonunuzda direk ulaşabilir olacağı için biz bu konumuzda, en güzel harici duvar kağıtlarından bahsetmeyi daha doğru bulduk.

En güzel harici iPhone duvar kağıtları (ekran koruyucuları)

Aşağıdaki 4 farklı uygulamada sizi karşılayacak duvar kağıtlarını paylaştık. Bu uygulamalardan istediğinizi indirip direk kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamaların içinde iPad için de duvar kağıtları bulabilirsiniz.

  • Bir başka iPhone koruma ekranı duvar kağıdı uygulamasının sunduğu HD duvar kağıtlarının genel görünümünü paylaşalım sizin için.

  • Şimdi de bir diğerine geçelim. iPhone 4K duvar kağıdı olarak veya ekran teması da denilen, ekran koruyuculara bakalım.

  • Sırada hareketli ekran koruyucular var. bu bahsedeceğimiz uygulamada iPhone hareketli ekran koruyuculara sahip olabilirsiniz. İşte sahip olacağınız resimlerden birkaçı.

İpucu: iPhone mevcut duvar kağıtlarını ekran koruyucu olarak ayarlama

Ayarlar’a gelin, Genel, Ekran ve Parlaklık sekmelerinin altındaki Duvar Kağıdı’na tıklayın. Yeni Bir Duvar Kağıdı Seç’I tıkladığınızda Hareketli ve Hareketsiz seçeneklerini görebilirsiniz. Buradan, fotoğraf galerinizdeki görselleri de duvar kağıdınız olarak atayabilmeniz mümkün. Diğer taraftan, mevcut yüklü gelen duvar kağıtlarını beğenmiyorsanız, yukarıda linklerini paylaştığımız 4 farklı iPhone duvar kağıdı uygulama linkine bakarak hoşunuza giden uygulamayı indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.