PureVPN Uygulaması Güncellendi

Güncellenen ve kullanımı kolaylaşan PureVPN, fark yaratan "Akıllı Amaç Seçimi" özelliğini akıllı telefon ve tabletlere getiriyor.

Yayınlanma:
PureVPN Uygulaması Güncellendi

Mobil internet kullanıcılarının erişim engellerini ortadan kaldıran ve daha güvenli bir internet deneyimi sunan PureVPN Android uygulaması, son güncellemeyle birlikte "Akıllı Amaç Seçimi" özelliğine kavuştu. PureVPN Android uygulamasının v2.3 sürümüyle gelen yenilikler arasında masaüstü sürümünde fark yaratan Akıllı Amaç Seçimi, VPN kullanmaya yeni başlayanlar için açıklayıcı bir Başlangıç Rehberi, detaylı iyileştirmeler ve iki farklı abonelik seçeneği yer alıyor.

Erişim engeli olan web sayfalarının yanı sıra, ülke bazlı yasaklamaları bulunan Netflix ve Hulu gibi servislere giriş yapmak için de yaygın olarak tercih edilen PureVPN, Akıllı Amaç Seçimi özelliği sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun yanıtı veren ayarlamaları otomatik olarak gerçekleştiriyor. PureVPN’i tercih eden 1 milyonun üzerinde kullanıcı Wi-Fi kablosuz bağlantı güvenliği, online gizlilik ve anonim kullanım avantajlarından faydalanıyor.

PureVPN

Yeni Abonelik Seçenekleri

PureVPN Android kullanıcıları, mobil cihazlarının internet özgürlüğünü "Free" ve "Premium" abonelik seçenekleriyle sağlayabiliyor. Ücretsiz PureVPN kullanıcıları her ay 500 MB özgür internet erişimi ve en iyi coğrafi konumlarda bulunan 3 sunucu arasında (ABD, İsveç ve Hollanda) geçiş yapma avantajlarına sahip oluyor. Ücretli aboneliğe geçiş yapmayı tercih eden kullanıcılar ise bant genişliği, kota veya sunucu kısıtlaması olmaksızın 7/24 kullanabilecekleri, dünyanın dört bir yanında 74 ülkede bulunan 400’ün üzerinde sunucu arasında sınırsız geçiş yapabilecekleri bir dünyaya merhaba diyor. PureVPN Android uygulamasını Google Play Store üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.

iOS Kullanıcıları da Güvende

iPhone ve iPad kullanıcıları da PureVPN’in ücretsiz iOS uygulamasından faydalanabiliyor. iOS platformuna özel olarak geliştirilen PureVPN mobil uygulaması ile tarama bilgilerini, e-posta ve iOS uygulamalarını şifrelemek, halka açık Wi-Fi kullanımını daha güvenli hale getirmek, engelli web sitelerine erişmek ve IP adresini gizlemek mümkün oluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.