Native Union, 3 Metrelik Telefon Şarj Kablosunu Sunar

Kumaş örgülü Native Union, 3 Metrelik Telefon Şarj Kablosu

Yayınlanma:
Native Union, 3 Metrelik Telefon Şarj Kablosunu Sunar

Akıllı telefon şarj cihazlarının uzunlukları genelde yarım metreyi bile bulmaz, bu durum çoğu zaman, örneğin arama geldiğinde kullanıcıların cihazlarını şarjdan çıkarmasını gerekli kılar. İşte bu tuhaf semptomu gidermeye yönelik bir adım sonunda geldi ve ABD menşeili Native Union, 3 metreden (10 feet) biraz daha uzun bir şarj kablosunu piyasaya sundu.

Night Cable adını alan bu faydalı şarj kablosu ile Samsung, LG, Sony gibi akıllı telefonlarınızın yanı sıra iPad ve iPhone cihazlarını uzun bir kabloya takılı halde şarj edebiliyorsunuz. Kumaş örgü kaplı Night Cable'ın Android ve Windows cihazlar için geliştirilen sürümünde sadece zebra deseni var. Buna karşın Apple iPhone ve iPad uyumlu versiyonda zebra desenine ek olarak kırmızı ve mavi renkler de satışta.

Kablo, kolaylıkla bir araya da gelebiliyor, böylelikle bir ağırlık merkezi oluşturan yuvarlak bir kısım ortaya çıkarken, bu kısım sayesinde Night Cable, bir masada düşmeden durabiliyor. KBu rengarenk kablonun satış fiyatı ise bir hayli yüksek: 39 dolar. Akıllı telefon ya da tabletinizi uzun bir kabloyla şarj etmek istiyorsanız bilginize sunulur. Şarj kabloları günümüzün en önemli şeyleri durumunda. Artık onlar olmadan internet, konuşma ya da anlık mesajlaşma gibi ihtiyaçların bir günü tamamlayacak şekilde bile sürdürebilmesi mümkün olamıyor. Native Union tarafından geliştirilen bu ilgi çekici kablo adeta hayat kurtarır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.